Wke

Hur för att känna dig fantastisk

Du tänker alltid på hur man blir bättre... hur man ser bättre... hur man mår bättre. Efter att ha läst den här artikeln kommer ditt liv förändras till det bättre. Kom ihåg att om du känner dig fantastisk, du är fantastisk. Låt oss komma igång.

Steg

Hur för att känna dig fantastisk. Vakna upp till en rimlig timme, inte för tidigt, men uppenbarligen inte för sent heller.
Hur för att känna dig fantastisk. Vakna upp till en rimlig timme, inte för tidigt, men uppenbarligen inte för sent heller.
 1. 1
  Vakna upp till en rimlig timme, inte för tidigt, men uppenbarligen inte för sent heller. 6:30 till 8:30 skulle vara perfekt.
 2. 2
  Gör dig själv en hälsosam, men ändå roligt, frukost för att komma igång för den kommande dagen. Experter säger att frukosten är den viktigaste måltiden på dagen. Välj noga vad du vill äta. (Ex. smoothie, french toast)
 3. 3
  Sätt på lugnande musik och har ett varmt lugnande bad, helst med bad-bomber, eller en fin kropp tvål. Uppdatera dig på något sätt du vill.
 4. 4
  Sätt på dig comfiest pyjamas, troligen en med lite stil och / eller din bästa hus morgonrock & tofflor. Se till att du mår bra och söt i dessa kläder, alltför.
 5. 5
  Gör en ansiktsmask, kommer detta att du känner dig vacker och nytt. Läs artiklar om Google som lär dig hur man gör en naturlig hemmagjord en.
 6. 6
  Unna dig en manikyr eller pedikyr, kanske till och med få håret gjort. Ibland kan dessa saker öka förtroendet, vilket lindrar stress. Om du har tid, gå för smickrande kläder.
 7. 7
  Har en liten lunch. Gör något snabbt, enkelt och hälsosamt som en sallad eller en smörgås. Försök att inte äta ute. Hemma är det mest avkopplande plats att vara med din fantastiska själv!
 8. 8
  Läs en bra bok eller tidskrift. Kanske göra ett korsord eller sudoku.
 9. 9
  Ta en tupplur! Vilar, även en kort sådan, kan öka energi, självförtroende och självkänsla. Fånga upp på lite sömn!
 10. 10
  På att vakna upp, göra lite lätt motion, såsom yoga eller tai chi. Sedan meditera.
 11. 11
  Gör te och något lätt såsom ost eller bönor på toast, beroende på hur hungrig du är. Lugnar din själ och kropp samtidigt släcka törsten och hungern.
 12. 12
  Titta på en bra romantisk eller rolig film med lite godis eller choklad. Var noga med att kontrollera dina portioner!
 13. 13
  Gå till sängs och reflektera över vad en avkopplande dag du har haft. Säg till dig själv och världen hur fantastisk du egentligen är. Le mot livet.
 14. 14
  På natten titta på stjärnorna på himlen och försöka känna sin magi.
 15. 15
  Upprepa varje gång du känner dig nere.

Tips

 • Ta en paus från att försöka imponera på andra, för i dag är om dig!
 • Vid slutet av dagen, försök att titta på dig själv i ett nytt, positivt ljus. Låt de lyckliga vibbar om du ringer genom dig.
 • Ditt sinne är starkare än du tror! Säg till dig själv, "Jag är fantastisk!" vardagliga. Det skall stärka ditt självförtroende.

Varningar

 • Det kommer en tid när hårt arbete och nå mål känns fantastiskt. Inte lounge ditt liv bort, tack.