Wke

Hur kan man vara graciös

Det finns två typer av nåd: social nåd, vilket innebär att veta vilken typ av sätt att ha, och fysisk nåd, vilket innebär att vara bekväm med din kropp och dina rörelser. Denna artikel handlar om den fysiska slags nåd.

Steg

Hur kan man vara graciös. Känn din kropp och vara bekväm med vad det är.
Hur kan man vara graciös. Känn din kropp och vara bekväm med vad det är.
 1. 1
  Känn din kropp och vara bekväm med vad det är. Prova att leta i en spegel och uppskattar hur fantastisk och underbar din kropp egentligen är. Din kropp är ett mästerverk, och det kan göra en del otroliga saker om du lär dig hur man använder det.
  • För att vara graciös, det hjälper mycket att vara vältränad. Så om du inte tränar, nu är det dags att börja. Du behöver inte springa maraton eller lyfta stora vikter. Bara göra lite i taget, och gör det konsekvent varje dag, eller åtminstone ett par gånger i veckan. Yoga kan verkligen vara till stor hjälp!
  • Sträck dagligen. Ja, varje dag. Även om dagarna när du inte tränar. Det finns massor av webbplatser och böcker som talar om hur man kan tänja, så lära sig grunderna och göra det på ett säkert sätt. Skada inte dig själv att göra det, men gör det. Graceful människor har ett komplett utbud av rörelse, och du kan inte ha det om du inte stretchar regelbundet.
 2. 2
  Få så mycket sömn som du behöver. Om det behövs, gå till sängs tidigare. Om du går igenom din dag halv-koma, kommer du inte graciös alls.
 3. 3
  Korrigera din hållning. Graceful människor stå upp rakt och sitta rakt. Gör inte sloka när du sitter vid skrivbordet (stolhöjden om det behövs). Du kanske vill konsultera en kiropraktor, om du har råd. Om du arbetar för ett stort företag, är chansen att du kan få en expert för att se till att din arbetsplats är "ergonomiskt korrekt."
 4. 4
  Andas djupt och fullt. Inte bara detta utseende och må bättre, det förbättrar också dina mentala funktioner.
 5. 5
  Ta en danslektion. (Mer än en som är ännu bättre, men inte på samma gång!) Balett är den traditionella symbolen för graciösa rörelser, och det är inte så töntigt som det låter.
  • Inte bara dansa i danslektion. Dans på din egen tid. Du behöver inte vara på en fest, och i själva verket kan det hjälpa om du tränar ensam. Bara sätta på lite musik, flytta möbler vid behov, och dans i ditt rum.
 6. 6
  Om du verkligen inte tycker balett är för dig, eller om du redan har provat det och hatade det, prova en annan typ av dans. Varje form av dans kommer att engagera dina rörelser och lära dig rytm och koordination, vilket kommer att hjälpa dig att bli mer graciös.
 7. 7
  Ta en tillförordnad klass. Graceful människor är redo och säker, både verbalt och icke-verbalt. Lär dig några goda gester och rörelser, och använda dem.
 8. 8
  Tala med huvudet upp, i en tydlig röst. Prata med personen framför dig, inte dina skor.
 9. 9
  När du går, gå med ändamålet. Huvudet upp, ögonen framåt, naturlig rask kliv.
 10. 10
  När du sitter, inte floppar i en stol. Dra stolen ut och sitta ner försiktigt. Tänk som kungligheter sitter på en tron. Sjunk inte ihop. Du kan luta utan att se förlamat, men det kan ta praktiken.
 11. 11
  Ha kul. Graceful människor är "bekväm i sin egen hud." De vet hur vackra de är.
 12. 12
  Folk som är graciös är lugna och inte får super hyper eller högt. De talar med ett syfte också. Så säg inte slumpmässiga saker och inte vara bullrig om du inte behöver vara. Om du någonsin tittat på Phineas och Ferb, sedan försöka tala som Ferb. Han är inte graciös, men om du talar bara med syftet som han gör, kan du anses vara mer graciös.
 13. 13
  Ser graciös är också viktigt. Crazy kläder är inte idealisk. Färgglada t-shirts är okej, men inte bära något alltför spännande. Också, säckiga byxor är dåliga. Inte nog med att de ger dig intryck av hasande, men de är oftast alltför länge väl och du kan snubbla över dem! Flowy saker är bra så länge de inte är baggy!
  • Bär inte kläder som begränsar din rörlighet i obekväma sätt. Höga klackar ser cool, till exempel, men de bör inte bäras under långa perioder. Baggy överdimensionerade byxor ger dig en konstig shuffle som inte är mycket graciös. Alltid bära kläder som gör att du känner dig cool och attraktiv, och forma håret därefter.
 14. 14
  Bära smink. Lite concealer och mascara kan gå långt. För flickor, hålla makeup balanserad. Du kan bära fet eyeliner men hålla läpparna naken eller spela upp dina läppar men bär minimal ögonmakeup. Fortfarande bär concealer och en ordentlig grund (som matchar din hudfärg!). Också, hålla kroppen rakat. Vaxning kan vara bättre, men rakning är inte så dyrt eller smärtsamt.
 15. 15
  Det är vad som finns på insidan som räknas. Kom ihåg att alla går igenom svåra tider. Men bra balans kommer genom leende genom stormen och hålla ihop. Oavsett vem du är, har du allt du behöver för att få bra balans inom dig!

Tips

 • Försök att inte säga "vilja" för mycket, eftersom det ger ett intryck av att vara omogen.
 • Tricket att se graciös är att röra sig smidigt. Du vill se ut som om varje steg är avsiktligt och ansåg, men inte för långsamt eller förhastade. Detta kommer att ta lite övning.
 • Att vara graciös betyder inte vara oförskämd eller pryd.
 • Bär rena kläder. Du behöver inte designkläder, bara har en känsla av stil och presentabel kläder och hår.
 • Alltid vara medveten om var varje del av din kropp är och vad det gör. Du äger detta verktyg och du kan styra den, omfattar det inte dig.
 • Försök att upprepa affirmationer eller fokusera ord till dig själv. Tänk fraser som "Jag är släta, förbindligt och graciös." "Jag sveper in i ett rum som detta." Känn dig fri att dansa lite eller gör en gest som du säger dessa ord.
 • Glöm hur din kropp "ska" vara större, mindre, smidigare, hårigare, en annan färg, eller vad som helst. Det är vad det är, och sanningen är att det är ganska coolt. (De organ du ser i tidningar är oftast inte riktigt ändå.)
 • Bo rengöra genom att duscha varje dag eller två, och doftar gott. (Ett bra aura kan uppnås med en subtil parfym eller body spray.)
 • Titta på vad du äter. Vi talar inte om att förlora vikt här (nåd har ingenting att göra med vikten, det är alla i hur du bär den). Ät dina grönsaker och undvika allt för stel (bröd, potatis). Drick mycket vatten, och går lätt på stimulantia (koffein och nikotin).
 • När du går ner trappor, eller är på väg ner, alltid att det verkar som du reser upp. Håll dina axlar öppna och huvudet och blicken högt. Om du resa, ge ett litet leende och komma ut ur det smidigt, istället för folk skrattar, de är imponerad av din återhämtning.
 • Du kan svänga eller gunga, men inte rycka eller rastlösa.
 • Om du är på den tyngre sidan men, bära kläder som passar - men inte för hårt. De gör att du ser mer presentabel.
 • Att vara graciös fysiskt också innebär att inte vara alltför illa på ögat - om du har en hel del akne, få en ansiktskräm. Acne ger ett intryck av att vara smutsig eller att du inte tvätta ansiktet.
 • Hur man ser till andra: ju mer du förstår detta desto bättre kommer du att utvecklas.
 • Om du har läst Twilight-serien, tycker om Alice Cullen. Hon har väldigt graciös rörelse hela tiden.