Wke

Hur kan man vara mer mentalt medvetna

Lider du av saker som trötthet, låg energi eller störande stress? Oroa dig inte, du kan övervinna den genom att bli mer mentalt medvetna. "När du styr din hjärna du kan styra världen".

Steg

Hur kan man vara mer mentalt medvetna. Gör mentala övningar.
Hur kan man vara mer mentalt medvetna. Gör mentala övningar.
 1. 1
  Gör mentala övningar. Plocka upp en hobby sinne utbildning. Behandla det som en hobby istället för en börda eller en övning, och då kan det förvandlas till ett spel! Det finns massor så bara plocka något som du är bekväm med och då får du ut det mesta av det.
 2. 2
  Införliva någon form av tyst tid i ditt liv. Liksom meditation eller Chi-Kung. Mest meditation kan orsaka din fantasi att växa till synes transitionless kreativa toppar. Detta kan göra beslutsfattandet under stressiga tider ner till delad andra nivån efter tillräckligt praxis. Chi-Kung är också känd på engelska som energi manipulation. Detta kan ge dig en enorm uppsving i mental energi och kan göra hålla sig lugn en vind!
 3. 3
  Behåll din sömn. I motsats till populära föreställningar som säger "rock hela natten!", "NO SLEEP TIL BROOKLYN!", Och ROCK YOU ALL NIGHT LONG, är det inte bra att förlora sova hela tiden. Även om det kan vara roligt att dra några alla nighters, om du ser dig själv slumra eller känner sig mindre energisk eller mer reaktiva så kan du nästan helt lägga skulden på de sena nätterna. Sömn kan vara nyckeln till all din energi problem om du låter den komma bort från dig. Med Chi-Kung och meditationer kan du öka tiden för REM sömn du erfarenhet som är den avgörande faktor för hur strömförande du verkligen får ur sömnen.
 4. 4
  Börja uppmärksamma små saker först och det kommer att leda till din inlärning av alla fakta. Om du är uppmärksam på dina reaktioner nog du kan förvandla dina reaktioner till ett svar. När du till fullo kan svara på allt du kan vända alla situationer i en schack match metaforiskt. Om du någonsin har spelat schack, när du får bra du kan göra det med mycket liten ansträngning. Detsamma gäller den omständigheten spelet
 5. 5
  Betala höga uppmärksamhet åt de saker som dränerar din uppmärksamhet på fakta mest. När du märker att du inte kan fokusera på den normala mängden fakta du behöver, för halvfabrikaten jobbet / åtgärder på din nöjd med så kan du se att något är upp. Ju fler källor som dränerar dig, får du bli av med den snabbare och enklare du kan vända situationen till din fördel.
 6. 6
  Motionera! Denna enda aktivitet, vad någonsin fysisk aktivitet du väljer kan göra dig lättare att använda, vilket ger dig mer kunskap. Detta i kombination med andra katalysatorer kan göra resultatet ännu bättre.
 7. 7
  Undvik uttorkning under tider du måste vara medveten. Uttorkning, kan utan att vara i kontroll skapar en känsla av att vara utbränd.
 8. 8
  Planera hela tiden framgångsrikt och börja lite. Genom att göra detta ger dig öva att planera i farten på ett ögonblick infall. Det sägs att människor som kan planera en stor mängd information på vickning med handleden är de mest värdefulla medarbetare. Ju närmare du kommer till det, desto lättare är det att bli mer medvetna om alla fakta i en situation.

Tips

 • Den mest kraftfulla förkortningen är KISS. Keep It Simple Stooge! I princip kan det påminna dig om att källan är alltid det mest kraftfulla energi. Ju enklare åtgärden desto kraftfullare i kort.
 • Bo i ett gott humör, ingen negativa stämningar oavsett vad de kommer alltid att dränera din energi.
 • Att vara mer medvetna kan leda dig att räkna ut svaren på livets långa problem och saker du kanske har annars undvikas (eftersom din förmåga att hantera det nu). Så om du träffar en livsförändrande tid, kan du istället se det som en tid du faktiskt kan se "det" hur det egentligen "är".
 • Det finns lika många för-och nackdelar i allt. Det innebär att det finns en lika stor mängd positiva och negativa egenskaper i allt! Så kort sagt, det är aldrig så illa. Sanning.
 • Fortsätta arbeta på enkla saker som meditationer och Chi-Kungs eller planering och så småningom dina kunskaper kommer att föra över och du kommer att se stora, konkreta fördelar i ditt medvetande.
 • Du kan alltid vara mer medvetna.

Varningar

 • Ibland kan man känna sig ganska dum att försöka göra saker som mediterar eller chi-kung. Men när du ser hur snabbt din reaktionstid ökar, blir det så värdefullt och värt.
 • Vissa saker kan fungera som en katalysator för att hjälpa dina framsteg i vad någonsin mental medvetenhet mål du kan ha. Ibland om en katalysator inte fungerar kan det kännas ganska dränerande men det är okej! Inte allt fungerar för alla. Även vissa människor tycker algebra är en stor katalysator... men hey som sagt, allt är inte för alla! Låt det inte få ner dig, eftersom för varje person finns det något som fungerar fantastiskt.
 • Var försiktig när du kombinerar metoder för mental träning. Liksom säga ett chi-kung har en andning kombination och en meditation har en visualisering du behöver göra för att utlösa vad någonsin sinnestillstånd din söker. Kombinera de två kan skapa något okänt och eventuellt skadlig. Dessa legendariska övningar som meditationer och chi-Kungs skapades av experter. De inte skapa dem med extra initiera grejer avsiktligt.
 • Kom ihåg! 5 minuter om dagen är allt du behöver för en mental övning. Sluta inte om du gör mer och inte nå ditt mål. Eftersom det är lätt att sluta tänka! Även om det finns enorma fördelar från att göra många timmar per dag, saknas några timmar är bättre än saknas några tusen timmar.