Wke

Hur kan man vara mindre whiny

Själen i vila skänker frid till alla parter.

Steg

Hur kan man vara mindre whiny. Ha ett gummiband löst på handleden.
Hur kan man vara mindre whiny. Ha ett gummiband löst på handleden.
 1. 1
  Ha ett gummiband löst på handleden. Snap den mot huden varje gång du fånga dig själv gnälla.
 2. 2
  Starta ett privat gripe journal. Istället för att gnälla på andra, gå hem och skriva ner datum samt en sammanfattning av ditt klagomål. Använd inte personnamn. Antag att all dokumentation kommer att läsas av andra.
 3. 3
  Sluta titta utåt. Titta inåt. Undersök din personlighet för roten på din muttra. I allmänhet, gnällspikar har en otacksam anda, men är mottagare av ett överflöd av materiella ägodelar att de tror att de har förtjänat eller till vilka de har ett berättigande.
 4. 4
  Bli en generös själ. Gör små presenter varje dag. Gör stora gåvor för speciella tillfällen. Skriv tackkort och skicka dem snabbt när du är välsignad av andra.
 5. 5
  Lära sig språket i välsignelse. Avstå från kritiska kommentarer, även när de är förtjänade. Tala upplyftande ord i varje konversation. Tala ord av hopp för välsignelse. Var uppriktigt compassionate till andra.
 6. 6
  Upplev nåd. Grace tar emot några bra att vi inte förtjänar. Tänk på att du inte förtjänar något bra, sedan svara med ödmjukhet och tack för allt.
 7. 7
  Var nådig. Overlook andras fel, eftersom dina egna fel är lika stor. Förlåt dem som förolämpa dig. Respektera och hedra alla människor i alla samhällsskikt.
 8. 8
  När du är klar, förstör din gnälla journal och starta ett beröm journal.

Tips

 • Nyckeln till att bli mindre av något är ofta att vara mer av något annat. Whiny är negativt. Försök hitta sätt att bli mer positiv för att ersätta den dåliga vanan.
 • Pitch din röst lägre! Ju mer nasala du låter, desto mer kommer du att betraktas som "gnällig" om du klagar även i det minsta, oavsett hur giltiga dina klagomål. Få en inspelare, spela in dig själv prata och spela upp det. Öva att prata mindre nasalt tills du kan göra det även när du är upprörd. Detta kommer att göra dig mer karismatisk och omtyckt, samt ger de punkter du gör en snöboll chans att allvarligt övervägas istället avfärdas som ännu mer gnäll.

Varningar

 • Förväxla inte giltiga klagomål med gnäll. Missbruk människor drar ofta "åh, sluta gnälla" rutin, i någon av dess många former. Stå upp för dig själv är INTE gnäll. Påpeka missbruket inte gnälla. INTE>