Wke

Hur kan man vara vegetarian i en icke vegetarisk land

Så, vill du vara / är vegetarian - en som följer en livstid kost bestående av korn, bönor, mejeriprodukter, frukt, nötter, frön, grönsaker och annan god mat, men du måste leva eller reser i en gemenskap med några vegetariska alternativ? Denna Google "Hur kan man vara vegetarian i Non Vegetarian Country" ger allmän information om ämnet.

Steg

Hur kan man vara vegetarian i en icke vegetarisk land. Låt dina lokala snabbköp vet om de inte bär de typer av vegetariska produkter som du vill köpa.
Hur kan man vara vegetarian i en icke vegetarisk land. Låt dina lokala snabbköp vet om de inte bär de typer av vegetariska produkter som du vill köpa.
 1. 1
  Låt dina lokala snabbköp vet om de inte bär de typer av vegetariska produkter som du vill köpa. Sådana stormarknader är alltid redo att acceptera några rimliga förändringar. Betona kvaliteter av produkterna som de gillar mest - populär, kvalitet, pris, märke, läckra, billigt, ett märke som de redan slut. Hitta liknande platser i området och skriva samma budskap till dem. Gör samma sak för en månad eller två. Bara hålla på och vara ihärdig. Om du har vegetariska vänner i området, be dem att kampanja stormarknaderna också. Många livsmedelsbutiker har vykort produktförfrågan finns runt butiken eller i kassan. Börja med att fylla i en av dem också.
 2. 2
  Välj hur "strikt vegetarian" du vill vara. En vegan diet kan vara svårare att driva än en lakto-ovo en.
 3. 3
  Forskning lokala gårdar i ditt område. Se om bönderna kommer att sälja direkt till dig, eller om de deltar i en bondens marknad. Om du följer en lakto-ovo kost och djurplågeri är ett bekymmer, fråga bonden om deras metoder djurskötsel. Leta efter frigående och vegetariska livnärde hönsägg i din lokala mejeri avsnittet om du väljer att inkludera ägg i din kost.
 4. 4
  Laga så ofta du kan hemma. Om du bor i ett pensionat hus och inte har konsekvent tillgång till en spis, fråga om du kan hålla en mikrovågsugn eller ris ångbåt i dina kvarter. När man äter på restauranger, be i detalj ingredienserna i skålen. Inte alla människor antar vegetarian för att betyda samma sak. Du kanske vill be om skålen är smaksatt med animaliskt ursprung buljonger eller innehåller gelatin.
 5. 5
  Ett sätt att göra människor mer accepterande av dina kostvanor val är att laga mat du njuta av och dela dem. Många människor är under det felaktiga antagandet att äta vegetariskt medel överlevande främst sallader och intetsägande unseasoned grönsaker. Du kan bli förvånad över dina vänners eller familjens positiva reaktioner efter att ha ätit en välsmakande, fyllning, men friska och 100% vegetarisk måltid.

Tips

 • Göra en del efterforskningar på internet för att hitta produkter som du kanske gillar att äta. Fylla i ett formulär produktförfrågan på din lokala affär, och om de bidrar med din produkt, se och stödja deras insatser genom att köpa den regelbundet. Producera avsnitt verkar ofta ha kontroll över att beställa många vegetariska och veganska produkter som gör den frysta maten avdelningen. Tacka avdelningschef eller anställda, om du får en chans.
 • Ta Boca, Veggie hamburgare, eller andra sådana märkesnamn köttprodukter ersättningsprodukter när du grillar ute med vänner. De sannolikt inte kommer ihåg om du ber för dem att lägga till din mat till grillen.
 • Om du gör sluta äta något som inte är vegetarian av en slump, inte slå dig själv över det! Alla gör misstag!
 • Vara modig och prova några av de vegetariska recept på internet! Det är bra sätt att använda potatis, tofu, bönor och hummus. Du kan också använda texturerat vegetabiliskt protein (TVP) produkter att förbereda några av dina gamla favoritrecept precis som du gjorde när du ätit kött. Tacos, chili, även Hamburger Helper kan göras med TVP produkter.
 • Om du befinner dig i ett i huvudsak kött-fokuserade restaurang, se till aptitretare och sidor val för några objekt som du kan kombinera för att göra en måltid.
 • Om du bor i ett land eller område där du är obekant med språket, lära sig några viktiga ord som "kött", "djur", eller "fisk", tillsammans med "ta bort", "nej" och "inget". Lär dig mer om kulturen så att du vet vad du kan förvänta dig i regional mat.
 • Indien har den mest fantastiska och varierande utbud av vegetarisk mat tillagad på ett sätt som du aldrig kan tänka dig, plocka upp en indisk kokbok och se recepten. Den mest dåraktiga och vanlig vanföreställning av människor som är icke-vegetarianer särskilt från Asien, är att en vegansk kost består av bara kokt och oaptitlig grönsaker och nötter medan sanningen är att kryddor och smör gör mest vegetariska rätter, som görs i länder som har en lång tradition av vegetarisk mat, oförglömligt smakfulla!
 • Försök inte att försvara dina val till icke-vegetarianer som ifrågasätter dig. Bara helt enkelt säga, "Jag tycker inte om att äta kött". Du kan spara dina politik och filosofi för människor som verkligen bryr sig att höra om det.

Varningar

 • På många affärsmöten och kongresser där ett företags måltiden serveras, kan du be servern om det finns ett vegetariskt alternativ tillgängliga. Många tillgodoses luncher planera en viss procentandel av måltider för folk som dig! Var inte rädd för att fråga.
 • Vissa människor kan bara inte tro att någon skulle undvika kött. I många kulturer och regioner, är kött en stor del av varje måltid. Låt inte någon få dig att känna dåligt om dina val. Bara le och berätta för dem att du har valt att inte äta kött för en rad olika skäl. Du kan citera hälsa som ett icke-kränkande svar för människor som trycker veta varför. Spara dina mer personliga skäl för att dela med de som verkligen bryr sig.
 • Låt folk vet artigt och bestämt vad du gör och inte äta om de kommer att förbereda en måltid för dig. I områden där vegetarianism är ett okänt begrepp, kan du bli presenterad med fisk eller mat kryddat med köttbuljong, helt enkelt därför att skålen inte innehåller bitar av kött.
 • Utbilda dig själv så mycket som möjligt, med hjälp av webbplatser, tidskrifter (t.ex. Vegetarian Times), böcker (t.ex. The Food Revolution av John Robbins), vegetariska organisationer och händelser, och så vidare. Som du utbilda dig, dela den informationen med andra, inklusive familj, vänner, kollegor, co-congregants, grannar och andra.

Saker du behöver

 • Böcker om lakto-vegetariska rätter