Wke

Hur man använder en svanskotan kudde

Svanskotan (svanskotan) kuddar, är vanliga, billiga kuddar, gjorda av gel eller tunga foamform, med en utskärning i ryggen nära basen av ryggraden för att minska trycket på svanskotan eller ryggrad. De används för att behandla en rad olika spinal och ryggvärk störningar. Läkare rekommenderar ofta att patienter använder en svanskotan kudde efter ryggkirurgi för att minska trycket på ryggraden och svanskotan. Svanskotan kuddar är också ofta används för att lindra smärta från andra kroniska smärttillstånd, inflammatorisk smärta, eller att minska trycket på ryggen och bäcken under graviditeten.

Svanskotan Kuddar skiljer sig från ring eller Donut Kuddar som har ett hål i mitten och minska trycket på analsex och prostata regionen och används ofta för hemorrojder och svullen prostata.

Steg

Hur man använder en svanskotan kudde. Välj en kudde som känns bekväm.
Hur man använder en svanskotan kudde. Välj en kudde som känns bekväm.
 1. 1
  Välj en kudde som känns bekväm.
  • Svanskotan kuddar tillverkas i varierande tjocklek och fasthet och det är viktigt att du använder en svanskotan kudde som är bekväm för dig. Krama kudden i handen för att känna hur fast det är. Detta kommer att ge dig en uppfattning om hur det kommer att kännas att sitta på kudden och hur mycket stöd det ger dig.
  • Svanskotan kuddar görs också med gel skär. Gel insatser kan bidra till att ge en mjukare form av dämpning och kommer att uppfylla bättre till konturerna av din kropp.
  • Vissa gel skär i svanskotan kuddar kan tas bort för att värmas eller frysas för varmt eller kallt terapi.
 2. 2
  Försök svanskotan kuddar med och utan urtaget.
  • Vissa svanskotan kuddar är U-formad och har en cut-out området för att hjälpa till att lindra trycket på ryggraden och svanskotan. Många människor tycker mer lättnad med dessa kuddar, så prova solid ring kuddar och utskurna version för att avgöra vilken typ är bäst för dina behov.
 3. 3
  Använd en svanskotan kudde av lämplig höjd.
  • Svanskotan kuddar kan vara var som helst från 3 till 7 inches tjock. De flesta människor använder den 3-tums tjocklek, men en tjockare kudde kan vara till nytta för tyngre brukare.
 4. 4
  Använd kudden överallt.
  • Svanskotan kudde behandling kommer att vara mest effektiva om man kan använda det utrymme i bilen, hemma, på jobbet och överallt du behöver sitta ner. Du kan köpa flera billiga kuddar, eller välja en som kan resa med dig och kan användas överallt.
 5. 5
  Använd en svanskotan kudde utan andra kuddar.
  • Placera svanskotan dynan direkt på den plats du kommer att sitta på. Lägga extra kuddar eller kuddar kommer få dig att sitta ojämnt, distribuera din vikt och trycket ojämnt som är ohälsosamt för din rygg. Om du behöver extra höjd, köpa en tjockare svanskotan kudde istället för att lägga extra kuddar eller stoppning.
 6. 6
  Sitt i en stol med en back.
  • Använd svanskotan kudde i en stol med en back som kommer att ge dig extra stöd. Kudden hjälper naturligtvis förbättra din hållning genom en lätt höjning dina höfter, och sitter i en stol med en back kommer att hjälpa dig att sitta upp rakt och eliminera trycket på din ryggrad och bäcken.
 7. 7
  Lägg is förpackningar för extra lindring.
  • Du kan lägga till platta isinpackningar till svanskotan kuddar för varmt eller kallt terapi. Linda in förpackningar i handdukar och placera en på vardera sidan av det utskurna området i kudden.
 8. 8
  Håll kudden ren.
  • Köp en svanskotan kudde med en avtagbar klädsel maskin tvätt för att säkerställa att din kudde är ren och sanitära.
 9. 9
  Uppgradera din kudde om det behövs.
  • Om du använder en svanskotan kudde som är gjord av mjukt skum och upptäcker att det inte ger den nödvändiga lättnad, uppgradera till en kudde gjord av fastare, tätare skum för mer stöd. Dämpning är ett individuellt behov, så din kudde behov kommer att vara unik.