Wke

Hur man förlorar 25 pounds i två månader

Du kan förlora ett genomsnitt på 3 pounds per vecka i en sund, uppnåeliga sätt. Om du är överviktig, kommer att förlora ännu ett par pounds göra dig friskare och hjälpa till att förebygga diabetes och hjärtsjukdomar.

Steg

Hur man förlorar 25 pounds i två månader. Förstå vikten av ditt beslut att gå ner i vikt för att leva längre och känner sig friskare.
Hur man förlorar 25 pounds i två månader. Förstå vikten av ditt beslut att gå ner i vikt för att leva längre och känner sig friskare.
 1. 1
  Förstå vikten av ditt beslut att gå ner i vikt för att leva längre och känner sig friskare. Även förlora några pounds kommer att förbättra hur du mår psykiskt och fysiskt. Det finns ingen quick-fix, men denna plan kommer att få dig att kasta pounds snabbare än du tror. Tänk på att inte tänka för mycket, annars kommer du aldrig att agera i att förlora vikt.
 2. 2
  Titta på ditt kaloriintag. För att göra detta på ett organiserat sätt, hålla en daglig online tidning av allt du äter. Där kan du skriva in dina mål viktminskning och eventuella aktiviteter du gör. Du kan också hålla en anteckningsbok Journal of all din information.
 3. 3
  Planera för att göra lite motion - I början, kommer allt komma igång. Ta promenader efter måltider, gör yoga, prova några stretching, bada, eller cykla istället för att köra för att komma runt och springa ärenden. Sikta på att bränna 500 kalorier per dag genom motion.
 4. 4
  Ät cirka sex (liten) måltider varje dag. Äta oftare, men färre kalorier, kommer att öka din ämnesomsättning och ändå sänka ditt intag.
 5. 5
  Planera att äta 1200-1500 kalorier per dag. Du behöver inte gå hungrig med denna mängd mat. Det kan hjälpa att tänka i termer av att äta 200-250 kalorier per måltid. Även om detta inte är en massa mat i form av fläsk skalet, är det en hel del i form av spenat. Se en veckas 1200 kalorier per dag menyer. I detta skede finns det ingen anledning att vara bekymrad för hur mycket kolhydrater eller hur mycket fett du förbrukar. Bara titta på dina kalorier!
  • Tänk på hur lite mat som din kropp behöver för att överleva och vara friska. Resten är överskott och du inte behöver det. Med tiden kommer du att inse att du inte vill äta extra mat. Alltid sluta äta när du är full. Använd små tallrikar för din mat.
 6. 6
  Håll ett nytaget foto på kylskåpet för att påminna dig om den vikt du vill förlora. Försök att inte hålla kontroll din vikt eftersom du inte kommer att märka en stor skillnad och det kommer att vända dig bort.
 7. 7
  Helt eliminera chips, godis och läsk, och höga mat kalori. Välj att äta frukt till mellanmål och substitut vatten för drycker.
 8. 8
  Inse kaloriinnehållet av dina favoriträtter. Om dessa livsmedel är för höga i kalorier, hitta mat du gillar som är lägre i kalorier och äta dem i stället. Vägrar att kompromissa.
 9. 9
  Kom ihåg att alltid älska dig själv och inte bry sig om vad andra tycker eller säger! Var dig själv du behöver inte vara smal bara för att alla andra är! Gör det för att du vill gå ner i vikt, inte för att folk skrattar åt dig!
 10. 10
  Var uppmärksam på de delar av mat du äter, inte äta från en stor skylt prova något mindre.
 11. 11
  Se till att du väger dig varje vecka. Gör detta på samma tid varje vecka, helst på morgonen eftersom din vikt kan förändras under dagen. Kom ihåg att ta vikten av dina kläder i beaktande.
 12. 12
  Föra en dagbok på din mat vana.
 13. 13
  Gör utöva social, gå för en kör med dina vänner, eller en cykeltur med din familj.
 14. 14
  Och aldrig hoppa över frukosten, det är den viktigaste måltiden på dagen, och det ger dig energi så att du kan träna.
 15. 15
  Motionera! Gör ab träning minst 3 gånger i veckan
 16. 16
  Håll dig till en övning rutin!

Varningar

 • Har aldrig svälta sig själv att gå ner i vikt - du kan göra själv extremt sjuka. Din kropp behöver mat för att få alla de näringsämnen som ger dig energi. Dessutom, om du hoppar över måltider, kommer din kropp ta nästa bit mat du äter och lagra det som fett!
 • Använd inte laxermedel för att bli av med extra vikt. Det fungerar inte och kommer bara göra dig sjuk och / eller förstoppad.
 • Det bästa sättet att irritera vänner är att ständigt prata om din kost och de livsmedel du kan och inte kan äta. Följ din diet, ta upp det när det behövs, men dra inte alla in i det.