Wke

Hur man förlorar fett med vikter

I en värld av kondition, är det allmänt känt att förlora fett med vikter är inte bara effektivt, men enkel. Lyfta vikter bränner kalorier, men inte lika mycket som aerob aktivitet som löpning, cykling eller simning. När du bränner mer kalorier än du äter, du förlorar vikt. Dessutom kommer den extra muskelmassa du bygger genom lyft bränna mer kalorier än din kropp fettvävnad, även när du vilar. Styrketräning bör kombineras med en hälsosam matvanor, dagliga aktiviteter och aerob träning som en del av en väl avrundad hälsosam livsstil.

Steg

Hur man förlorar fett med vikter. Värm upp genom att gå i 3-4 minuter.
Hur man förlorar fett med vikter. Värm upp genom att gå i 3-4 minuter.
 1. 1
  Värm upp genom att gå i 3-4 minuter. Du kan använda ett löpband för att åstadkomma detta.
 2. 2
  Gör styrketräning med din egen kroppsvikt före eller efter aeroba övningar såsom armhävningar, sit-ups eller knäböj.
 3. 3
  Införliva handhållna vikter i dagliga aktiviteter och övningar, såsom promenader eller löpning.
 4. 4
  Suppleant vissa aeroba sessioner med sessioner styrketräning. Till exempel, i stället för fyra dagar för att driva en vecka, kör i 3 dagar och lyft vikt för en. Du kan också minska den tid du gör aerob aktivitet på en viss dag och ersätta det med styrketräning.
 5. 5
  Drick vatten efter varje 10 minuter. Det ger uthållighet och ökar smidighet i kroppen. Ibland hjälper det också att engagera andra motion och bränna fett.
 6. 6
  Cirkelträning - Flytta snabbt från en styrketräning övning till nästa - Kan hålla din puls upp och hjälpa dig att bränna mer kalorier medan styrketräning.
 7. 7
  Forska i olika typer av övningar genom att titta på din favorit Fitness Magazine eller genom att använda din favorit sökmotor. Många fitness experter har också rekommendationer på sina webbsajter. Många övningar kräver inte vikter, men använd bara vikten av din egen kropp.

Tips

  • Stor missuppfattning: Du kan inte förlora fett runt bara ett visst område genom styrketräning. Till exempel kommer att göra knäböj för att bygga benmuskler inte i sig minska fett runt benen. Dessutom gör eller crunches kommer inte att rikta magen fett. Dock kommer bygga muskler gör dessa områden ser bättre genom att minska den yta över vilken fettet sprids.
  • Stor missuppfattning: Kvinnor är särskilt berörda med tanken på att förlora fett med vikter på grund av missuppfattningen att de kommer att hamna ser ut som en manlig kropp byggmästare. Det tar år av intensiv styrketräning för att se ut som det. Styrketräning är bra för båda könen och kan bidra till en frisk och hälsosam look.

Varningar

 • Som alltid, prata med din vårdgivare eller fitness expert innan någon träningsrutin för att se till att du utför de bästa övningarna för din viktminskning mål på ett säkert och hälsosamt sätt.