Wke

Hur man gör en front flip

En front flip, även känd som en front tuck i gymnastik, är en avancerad gymnastik flytta. Om du vill veta hur man ska utföra en imponerande front flip, måste du ha styrka, flexibilitet och vilja att dra bort det. Du bör först träna med en kunnig spotter i en trygg miljö med mattor och gymnastik block. När du är bekväm, kommer du att kunna utföra luckan på egen hand. Om du vill veta hur man gör en front flip, följ bara dessa steg.

Steg

Hur man gör en front flip. Ta några kör steg och sedan "punch hoppa" rakt upp.
Hur man gör en front flip. Ta några kör steg och sedan "punch hoppa" rakt upp.

Förbered dig på att göra en front flip

 1. 1
  Stretch. Värm upp musklerna du kommer att använda för att göra en front flip, med särskild uppmärksamhet på anklarna, hamstrings, vader, rygg, quadriceps, nacke och handleder. Du kan också använda en vingla styrelsen att sträcka ut dina vrister. Här är några bra sträckor som hjälper dig att värma upp för att göra en front flip:
  • Sträck dina handleder. Håll din hand framför dig, som du säger "stopp", och dra försiktigt fingrarna tillbaka mot dig.
  • Sträck dina vrister. Sitt ner och korsa ankel ena benet över knät i den andra och rulla fotled korsade ben. Slå och rulla den andra vristen. Du kan även skriva in namnet på alfabetet med foten på den valsade fotleden om du vill.
  • Sträck dina hamstrings. Stå upp och vika ett av benen fram din vrist når din rumpa. Håll i din fotled och dra foten bakåt tills du känner stretch.
  • Sträck din nacke och axlar. Rulla axlarna framåt och bakåt och rulla huvudet medurs och sedan moturs i en cirkelrörelse.
 2. 2
  Ta några kör steg och sedan "punch hoppa" rakt upp. Denna åtgärd kommer att hjälpa dig att få vertikal fart. Fokusera på kraften i ditt hopp uppåt, inte ner till marken. Öva att ta några kör steg, sedan böja knäna något och hoppar rakt upp med händerna högt upp i luften, med armbågarna vid öronen.
  • Öva din landning också. Du kommer att landa med böjda knän, ungefär en fot lägre än din vanliga stående position, med armarna rakt framför dig.
  • När du landar med fötterna på marken, kan du räta ut kroppen och lyft armarna i luften för en graciös finish.
  • När du är klar att öva den grundläggande "punch hopp," kan du upprepa "punch hoppa" medan du hugger upp knäna mot bröstet istället för att hålla dem rakt som du hoppar.
  • När du få hoppa ner, kan du gå vidare för att öva rotationen.

Utför en front flip

 1. 1
  Öva den främre luckan på en trampolin. Börja med "punch hoppa" och sedan stoppa in knäna när du roterar framåt, landar med böjda knän innan du räta upp. Gör detta på en studsmatta eller i en grop tills du känner dig bekväm nog att göra det på golvet. Du kommer att lägga till en rotation till "punch hoppet" för att verkställa luckan på studsmattan.
  • Ha en kunnig spotter stand av dig när du tränar luckan. Den spotter bör hålla handen på eller i närheten av magen så han kan hjälpa dig att rotera framåt.
 2. 2
  Gör en front flip av en gymnastik block som står inför en matta. Öva samma front flip färdigheter stående på en gymnastik block som står inför en mjuk och slitstark matta. Detta kommer att hjälpa till att få dig ännu mer bekväm än att försöka göra detta på en trampolin. Detta kommer att bli svårare eftersom du inte kommer att ha extra uppåtgående studs att studsmattan gav dig, så du måste arbeta på att samla din egen fart.
  • Arbetet med att gå upp mer i stället för att luta framåt. Även om du kanske tror att framåtlutad hjälper dig att landa på fötterna, kommer du faktiskt att göra det svårare för dig att slutföra rotationen eftersom du inte kommer att få så mycket höjd.
 3. 3
  Gör en front flip på gymmet golvet. När du har bemästrat trampolin och gymnastik block och är bekväm att göra en front flip utan en spotter, är det dags att hitta en robust och bouncy gymnastik matta som kommer att hjälpa dig att göra luckan. Även om du ska göra detta på golvet, har gymnastik mattan mer bounce som en vanlig våning, så det kommer att bidra till att ge dig kraftigt uppsving. Att göra en front flip, bara sträng ihop alla de steg som du behärskar samtidigt som man övar samtidigt lägga en rotation.
  • Börja med punch hopp, tuck knäna, och rotera framåt och samtidigt hålla händerna runt eller i närheten av smalbenen.
  • Mark med böjda knän och armarna framför dig, och sedan räta ut kroppen och höjer armarna rakt upp för din finish.

Tips

 • När du börjar hoppa, hålla bröstet upprätt, inte tippa framåt omedelbart. Men också se till att du tittar på vart du ska innan du tar bort.

Varningar

 • Aldrig vända på egen hand förrän du är säker på att du kan göra det utan att skada dig själv. Titta på nacken!
 • Använd gymnastik mattor som du lär.

Saker du behöver

 • Gymnastikmatta
 • Spotter