Wke

Hur man gör yoga promenader

Yoga promenader är upplysning när hon gick. Detta är den ultimata kicken! Det är hälsan utbildning, minskad stress och inre lycka i ett. Yoga promenader är din dagliga pilgrimsfärd till ljuset. Om du verkligen pilgrimsfärd, kommer pilgrimsfärden förvandlar dig till en gudinna av lycka.

Steg

Hur man gör yoga promenader. Träna yoga promenader varje dag i 30 minuter på vardagar och minst en timme på helgerna.
Hur man gör yoga promenader. Träna yoga promenader varje dag i 30 minuter på vardagar och minst en timme på helgerna.
 1. 1
  Träna yoga promenader varje dag i 30 minuter på vardagar och minst en timme på helgerna. När vandringen startar, röra sig snabbt (power walking), och i slutet av promenaden, kandidat till går långsamt ( långsamma promenader ). Var noga med att utföra alla de 10 viktiga delar varje gång, som beskrivs i följande steg, för att få mest nytta av yoga promenader.
 2. 2
  Stomp din ilska i marken när du går. Låt ut alla uppdämd ilska. Tänk mantrat "Ilska, ilska, ilska".
  • Vad har irriterat dig idag? Låt det inte förarga dig längre, frigöra dig från det!
 3. 3
  Känn din sorg. Lös de känslor genom att gå ut din sorg. Känn din sorg inuti.
  • Vad gör dig ledsen idag? Tänk flera gånger mantrat: "Jag är ledsen för att...".
 4. 4
  Rotera axlarna. Gör detta för att ta bort spänningar i dina axlar och din nacke. Hitta det optimala sättet att flytta dina axlar för att uppnå bästa effekt.
 5. 5
  Rotera din ryggrad. När man går, slår din ryggrad till höger och sedan till vänster, flera gånger. Gör detta försiktigt, och vrid huvudet med din kropp.
 6. 6
  Låt en helande färg sippra igenom kroppen från huvud till fot. Tänk namnet på färgen som en mantra.
  • Vilken färg behöver du nu? "Orange, blå, guld, rosa...".
 7. 7
  Koncentrera som du promenera ansluten till marken. Känn jorden under dina fötter. Tänk mantrat "Earth" och andas för en minut i fötterna.
 8. 8
  Flytta ena handen och skicka någon positiv mening. Vad vill du säga till honom eller henne i dag? Tänk på frasen flera gånger som ett mantra.
  • Skicka ljus till världen och tänker: ". Må alla varelser vara lyckliga Må världen vara lycklig."
 9. 9
  Föreställ siffrorna 1 till 20 i huvudet, bröstkorgen, buken, ben, fötter, och i marken (nedanför fötterna). Gör detta varje dag, och du kommer snabbt och effektivt lindra spänningar som har byggts upp i alla viktiga delar av din kropp.
 10. 10
  Visualisera en vacker solen på himlen och klä dig med en gyllene solstråle. Fyll dig med ljus. Tror att ordet "Light" som ett mantra, många gånger om.
 11. 11
  Stoppa alla tankar. För fem minuter medan promenader, flytta all stress ur dig, tills ditt sinne blir lugnt. Vila en stund. Låt alla tankar komma och gå som de vill.
 12. 12
  Gå fritt. Gå oavsett hur du känner att du vill. Njut av det. Observera hur din hjärna sakta blir positiv. Du är nu tillbaka från din pilgrimsfärd till ljuset.
  • Efter varje yoga walking session, inse att du har gjort något underbart och omtänksam för din fysiska hälsa och för din mentala välbefinnande. Håll din lycka. Ljuset kommer att följa dig genom hela din dag.

Tips

 • En liten berättelse om dygd av yoga går: Det var en gång en kvinna som var ständigt orolig. Hon oroade allting. Hon oroade hennes barn, hennes vänner, om att ha tillräckligt med pengar att leva på och om hennes hälsa. Hon bar ut sig med sina bekymmer och problem. Hon var rädd att hon inte längre kunde kontrollera sin rädsla, och fruktade att hon kanske inte har tillräckligt inre styrka i det långa loppet att besegra de ständiga oroande tankar.
 • I början tyckte hon att det är mycket svårt att gå varje dag vid en viss tidpunkt. Men efter ca tre månader, hade hon vant sig vid det och gå hade blivit en integrerad del av hennes liv. Hon upptäckte att hon hade vunnit mycket inre styrka. Hennes sinne var positiv, och hennes farhågor minskat. Hennes hälsa förbättras, och genom åren blev hon en entusiastisk anhängare av yoga promenader.
 • Sen fick hon idén att gå varje dag i en halvtimme. Hon bestämde sig på en gynnsam tid för henne och letade efter en lämplig plats. Hon köpte bekväma kläder att bära, luftiga kläder för soliga dagar, och ett paraply och stadiga skor för regniga dagar, lätta kläder för sommaren, och något varmt för vintern. Sen började hon sina dagliga promenader.

Varningar

 • Ge aldrig upp. Din uppgift i livet är att vara lycklig, frisk, och upplyst. Promenad varje liv till en högre nivå av ljus. Bli en gudinna, Buddha, Shiva en dag. Om du är befriad, sedan befria alla dina medmänniskor. Stanna alltid på din yoga promenad genom alla dimensioner av livet. Kan världen vara lycklig. Må alla människor vara lyckliga.

Saker du behöver

 • Bekväma kläder
 • Bekväma promenadskor
 • Säker, underhållande ställen att gå