Wke

Hur man har ett intressant liv

Är ditt liv inte riktigt spännande nog? Tror du att det kan ha mer KRAFT? Om ditt svar är ett rungande ja, sedan läsa denna artikel!

Steg

Hur man har ett intressant liv. Komma ut i världen mer.
Hur man har ett intressant liv. Komma ut i världen mer.
 1. 1
  Komma ut i världen mer. Du kan inte egentligen ha en mycket aktiv eller intressant liv om du stannar inne tittar på TV (eller läser internet wikis) hela dagen.
 2. 2
  Prova nya saker. Vare sig det är att spela ett nytt spel på arcade, eller volontärarbete för en organisation, kommer något nytt öppna ögonen och visa dig nya perspektiv på livet.
 3. 3
  Träffa nya människor och uppmärksamma vad som är viktigt för dem. Lära sig om andra är säker på att öppna upp nya möjligheter som kommer att göra ditt liv mer engagerande.
 4. 4
  Om du för närvarande i skolan, prova en annan skolform. Försök att göra online skola eller homeschool att hitta något mer dynamisk och intressant för dig.
 5. 5
  Få en kompis som har ett intressant liv. De kan leverera de idéer och du kan delta i det roliga.
 6. 6
  Fundera på vad som gör dig mest upphetsad om livet. Rikta din energi till att lära mer om vad det kan vara. Gräva rätt i och bestämmer sig för att utveckla en viss färdighet runt din passion. Den djupare du dyker in i något, desto mer kunniga och intressanta du kommer att bli.
 7. 7
  Travel! Tänk dig en kryssning i Karibien, en backpacking resa i hela Europa eller en stigning på Kilimanjaro. Men om dessa verkar bara lite utom räckhåll för tillfället, en eftermiddag utfärd till museet, eller din lokala zoo kan vara inspirerande för!
 8. 8
  Ändra ditt perspektiv på livet. Kanske har du redan ett intressant liv jämfört med andra, men du vet bara inte det. Steg tillbaka och uppskatta det du har.
 9. 9
  Säg ja till varje tillfälle du får.

Tips

 • Kom ihåg att du bara göra ditt liv mer intressant. Istället för att klaga, gör något åt ​​det.
 • Försök att göra galna saker. Inte illa galen, eller saker som kommer att få dig i trubbel, men bra galen, som pulka nedför en backe i en soptunna lock i mitten av augusti.
 • Oroa dig inte för mycket om att hamna i problem. Så länge du beter dig klokt, är du bättre att ta vissa kalkylerade risker i livet. Du är bara ung en gång...... gör det innan du får slut på tid.
 • Vad lyfter din ande? Go for it!
 • Njut av de minsta saker, lägga lite solkräm över hela ansiktet och njuta av den varma solen
 • Läs biografier av fascinerande människor som har åstadkommit fantastiska saker. Det kan inspirera dig att göra liknande saker.