Wke

Hur man koppla av i sängen

Kvar i sängen, betyder inte alltid. Vissa kan äta frukost i sängen, tycker andra tittar på TV eller läsa en god bok, medan uppallad med två kuddar. Vissa älskar att koppla av i sängen, omgiven av sina barn, prata med dem.

Steg

Hur man koppla av i sängen. Kontrollera att du har en bekväm säng i ditt val, (i.
Hur man koppla av i sängen. Kontrollera att du har en bekväm säng i ditt val, (i.
 1. 1
  Kontrollera att du har en bekväm säng i ditt val, (i. E. Minne skum, vattensäng, airbed, etc.) som du redan tycker om att använda och känner väl.
 2. 2
  Inrätta en dag i veckan, för att bara "slappna av" i sängen. Det borde vara en dag när du inte behöver gå till jobbet. Om dina barn är i skolåldern, se till att det inte finns någon skola den dagen heller.
 3. 3
  Välj metod för sängen avkopplande.
  • Alla borde gå upp, tvätta, och ha frukost. Sedan kan de bege sig till sängen för lite avkoppling och rekreation.
  • Kvar i sängen och vänta tills bebisarna kommer klättra upp i din säng, och välkomnar dem med öppna armar.
 4. 4
  Vänta tills kramar och kyssar, och skrattar har avtagit. Låt sedan varje barn att prata om saker som intresserar dem. Lyssna på var och en av dem, om det finns mer än ett barn. Prata med dem om dina intressen. Dela med dem, och skratta med dem. Gör det till en mycket speciell stund.
 5. 5
  Titta och se om de förde en bok med dem. Om så, läs den till dem, eller om de är gamla nog att läsa, be dem läsa den till dig!
 6. 6
  Avkopplande i sängen med dina små, är ett ögonblick som du aldrig kommer att glömma. Det är också en tid bara för er alla, även kallad en "speciell tid".
 7. 7
  Vet att resten av veckan kan fyllas med eller, men detta en dag, är den speciell dag för er alla. En tid att bara koppla av i sängen tillsammans!
 8. 8
  Visualisera i din säng: Låg i sängen med komfort position, kan du blunda, eller göra dina ögon att fokusera på någon gång i ditt rum (fortfarande göra dem avslappnad), då föreställa sig i ditt sinne vackra saker (landskap, blå himmel...), eller om din framtid: Vad är din vision? Vad ska du göra i 5 år, 10 år, påminner din självbild-hur är du när du är perfekt-etc. Att tänka bra saker att du känner dig avslappnad. Och det är också en bra förberedelse för din framtid!

Tips

 • Om dina barn är småbarn, så du kan prata med dem. Läs dem illustrerade böcker, prata om bilderna, visa dem färgerna. Tanken är att dela en stund, satt en stund åt sidan bara för att koppla av i sängen och njuta av varandra.