Wke

Hur man lägger ICE i din mobiltelefon


Lägga ICE ("In Case of Emergency") till telefonen är ett smart sätt för räddningspersonal kan hitta din närmaste anhörig när något går fel. Denna enkla idé har utvecklats av ett brittiskt sjukvårdare, Bob Brotchie, som insåg behovet av snabbhet när räddningspersonal försöker hitta anhöriga vid katastrofsituationer. Här är det enkla sättet att hålla dina nära och kära informerade.

Steg

Hur man lägger ICE i din mobiltelefon. Öppna din mobiltelefons adressbok.
Hur man lägger ICE i din mobiltelefon. Öppna din mobiltelefons adressbok.
 1. 1
  Öppna din mobiltelefons adressbok.
 2. 2
  Program ICE - "i nödfall" - Med namnet på din kontaktperson för nödsituationer i ditt kortnummer. Till exempel:
  • - ICE Bob
  • - ICE mamma
  • - ICE Fru Crabby
 3. 3
  Låt andra familjemedlemmar och vänner vet. Alert familjemedlemmar som du har gjort detta och uppmuntra dem att göra det så bra. Detta kommer att bidra till att påskynda svar från utryckningspersonal när de måste bestämma vem de ska ringa vid din skada.
 4. 4
  Sätt ett ICE klistermärke på telefonen för att varna andra du har en ICE kontakt.
 5. 5
  Ladda ner en gratis medicinsk ID-kort att sätta i plånboken från
 6. 6
  Ägare av iphones kan ladda ner "iemergency +" appen från Apple App Store

Tips

 • Sätt ett streck - framför bokstäverna ICE så det kommer att visas högst upp i din telefon lista. Lägg namnet på den person efter bokstäverna ICE.
 • Också hålla telefonen väl laddat upp med samtal kredit och batteri, så att om räddningstjänsten inte har en telefon att använda, kan de använda din. Och de kan inte titta i din telefonbok om skärmen är tom från inget batteri.
 • Eftersom detta är på din mobiltelefon / mobiltelefon, gör ditt bästa för att alltid hålla telefonen på din person, och i ett tillgängligt område i fickan eller väskan, så att ambulanspersonalen kan nå det med ease.But inte gör det alltför lättillgänglig eftersom den skulle bli stulen eller det kan falla ut och få trasiga eller bara nås när saker går fel.
 • Varför utryckningspersonal måste kontakta anhöriga? Den främsta anledningen kan vara att söka tillstånd för att behandla dig när skadade. En försening i detta kan resultera i en försämrad mycket kondition. ICE syftar till att påskynda detta för att garantera snabba reaktioner. Dessutom kan utryckningspersonal ställa frågor om allergier, allmänt hälsotillstånd, tidigare olyckor erfarenheter osv, all information som kan hjälpa till att rädda ditt lem eller liv.

Saker du behöver

 • Mobiltelefon (mobiltelefon)
 • Adress databas
 • Nödsituationer som känner dig väl och kan tala för dig