Wke

Hur man lär sig kampsport

Har du någonsin sett dessa fantastiska kampsport actionfilmer och tänkte, "Tänk om jag kunde göra det?"? Tja, är alla som är dedikerade till att förändra sitt liv runt kunna göra detta. Det finns några livsförändrande vägar att ta som hjälper dig att bli en kampkonst.

Steg

Hur man lär sig kampsport. Ändra din inställning och syn på livet.
Hur man lär sig kampsport. Ändra din inställning och syn på livet.
 1. 1
  Ändra din inställning och syn på livet. Kampsport är inte lära dig hur man slåss (det är mer som kickboxning). Kampsport tränar din kropp och själ att arbeta som en i en stridslysten som aliveness.
 2. 2
  För att bli en framgångsrik kampsportare, måste du ta en kampsport klassen. Tyvärr innebär detta att plocka en stil. När du väljer en klass du vill hitta dedikerade kampsporter instruktörer som verkligen kommer att lära dig den stil, steg för steg. Bekvämligheten och faktiskt veta vad du lär dig är viktigare än den stil du väljer. Å andra sidan, om du är i en situation där både instruktörer kan lära dig framgångsrikt, välj sedan den stil du gillar bäst eller vad som finns i bekvämlighet för dig.
 3. 3
  Ändra din inställning återigen in inte låta din en stil för att bli vem du är som en kampkonst. Alltid studera varje stil som du kan, och inte gillar eller ogillar någon typ av kampsport eller stridsteknik oavsett vad. Om du gör det, kommer detta att begränsa enbart dina kunskaper och få dig att bli svag i sinnet.
 4. 4
  Studera en blandning kampsport. Alla är olika så en form kan vara det bästa för dig och inte fungerar för din vän. Experimentera och se vilken som är bäst för dig.
 5. 5
  Arbeta i din kampsport, och alltid göra någon typ av träning varje dag. Den viktigaste delen om kampsport är träning. Alltid tåg, (även om det bara är stående på ett ben för balans).
 6. 6
  Ha tålamod. För att se en skillnad i din striderna strid, tar det oftast upp till 3 till 6 månader av hardcore särskild utbildning. Dessutom tar kampsport år att behärska grunderna. Men när du känner till grunderna, de principer och de snygga tricks blir näst natur.
 7. 7
  Börja med att utveckla din egen stil av striderna och din egen stil av kampsport du lär. Var fri, inte vara robot in i alla de former du lär dig. Även när du först börjar som en kampsportare, har en tid uppsättning där du öppet kämpa att vara fri. Låt formerna blir du inte blir formulären. Så småningom kommer du att utveckla en naturligt onaturlig slåss strid eller ett onaturligt naturligt slåss strid.

Tips

 • Vara medveten om alla i din omgivning hela tiden under en kamp, ​​inte bara ett område.
 • Begränsa dig inte, i själva verket, med flera kampsporter gör de bästa kampsportare.
 • Kom ihåg, det tar massor av tid och praxis. Ge inte upp om du inte är perfekt direkt.
 • Titta faktiska videoklipp som tagits under kampsport turneringar.
 • Titta kampsport filmer är ett bra sätt att se kampsportare uttrycka sig.
  • Om det är en film som gjordes för underhållning och inte information om bekämpa tekniker vara försiktig med de tekniker som används. Bruce Lee själv har erkänt att många av de drag som han använder i sina filmer, trots att göra honom att se cool, bör aldrig användas i en riktig kamp, ​​eftersom de är alltför opraktiskt och flashiga.
 • Stora kampsporter böcker är de skrivna av Bruce Lee och Chuck Norris. Den Tao i Jeet Kune Do är också stor att hjälpa kampsportare blir friare. (Vissa människor förstår inte begreppet, men om inte det är bra).
 • När du först börjar i kampsport, är allt svårt, men det blir lättare under loppet av tiden.
 • Att köpa böcker är ett bra sätt att hjälpa studera en stil eller minns din egen särskilt någon.
 • Om du vill vara en kampsportare, slutar du aldrig att lära, även om du inte tar en viss klass längre du fortfarande söka information.

Varningar

 • Kampsporter inte gör dig oövervinnelig, kommer du att få träffa och ibland slå upp!
 • Kom ihåg att det är olagligt att använda kampsport på en normal person såvida du försvarar dig själv!
 • Du kan få gjorde narr av för att ta kampsport, men låt inte detta avskräcka dig. I själva verket behöver du inte låta någon veta att du tar kampsport, (du kan bara överraska dem om de röra runt med dig)!
 • Var försiktig om de lärare som endast i affärer för pengarna, få de instruktörer som vill undervisa. De som inte verkar fungera dig hårt nog förmodligen inte och är troligen i det för pengarna. Gå inte till en franchise skola!
 • Kampsport är en lång, livslång process. Det kommer att ta år att bli bra eller att behärska grunderna, så ha tålamod.