Wke

Hur man ner i vikt på mindre än 7 dagar

Gå ner i vikt är knepigt. För de flesta människor, det tar tid. Ovanpå det, kan vissa former av bantning vara ohälsosamt i bästa, och kontraproduktivt i värsta fall. Men det finns fortfarande hopp. Om du menar allvar med att förlora vikt och vill se en omedelbar skillnad i kroppen på mindre än 7 dagar, följ dessa tips.

Steg

Hur man ner i vikt på mindre än 7 dagar. Bilda en diet som minimerar stärkelser, socker, och animaliska fetter.
Hur man ner i vikt på mindre än 7 dagar. Bilda en diet som minimerar stärkelser, socker, och animaliska fetter.

Del ett: diet

 1. 1
  Bilda en diet som minimerar stärkelser, socker, och animaliska fetter. Stärkelse, socker och fett är alla läckra, men icke precis den bästa dieten livsmedel. Dåliga stärkelse och socker för att hålla sig borta från är: chips, pommes frites, vitt bröd, bakverk, läsk, godis och kakor. Dessa kommer alla att hålla dig från att förverkliga dina mål viktminskning.
 2. 2
  Bilda en kost som är rik på grönsaker, fiber och magert protein. Alla dessa livsmedel är mindre benägna att omvandlas till fett, och kommer packad med nyttiga vitaminer, mineraler och antioxidanter. Prova att införliva följande livsmedel i din kost:
  • Bladgrönsaker som spenat, grönkål, senap greener.
  • Äggvitor, sojaprodukter och skinn bröst fjäderfä.
  • Frukt låg sockerhalt, såsom rabarber, hallon och björnbär.
  • Fisk och skaldjur.
  • Nonfat mejeriprodukter, såsom fettfri yoghurt.
 3. 3
  Drick vatten istället för söta drycker. Många läkare rekommenderar att män får 13 koppar vatten per dag, vilket fungerar till 3 liter, medan kvinnor rekommenderas att dricka 9 koppar per dag, ca 2,2 liter. Vatten kommer att hjälpa ditt immunförsvar hålla sig frisk, hålla huden snygg, och ger dig mer varaktig energi för att göra de saker du behöver för att göra under dagen.
  • Du vet säkert redan detta, men läsk, juice och andra söta drycker är inte rätt väg att gå om du vill kasta pounds från din ram. Sockerarter, som nämnts ovan, är enkla kolhydrater, ett överskott som kommer att leda till mer kalorier. Nå för ett glas vatten i stället! Du kommer att märka skillnaden.
  • (Osötad) grönt te är en annan bra substitut för söta drycker. Grönt te innehåller en bra mängd antioxidanter, vilket betyder att det hjälper kroppen att bekämpa fria radikaler, vilket ökar tecken på åldrande hos människor.
 4. 4
  Använd bantning tips för att bilda goda vanor. Vi fuskar alla då och då, och det är bra. Men vi kan göra det svårare för oss att fuska i första hand, vilket ger oss ett incitament att följa vår kost mer noggrant och omsorgsfullt.
  • Få frestande mat ur ditt hem. Om du normalt shoppa, be din man att göra shopping istället, och instruera honom att köpa livsmedel som endast nämns på en lista. Om du är yngre, be dina föräldrar mat att köpa problemet livsmedel som chips, glass och godis. Det är svårare att äta dålig mat om det finns aldrig någon runt.
  • Betar inte ur kylskåpet. Bete från kylskåpet är dåligt eftersom det är lätt att förlora reda på hur mycket du äter. Istället del på hur mycket mat du ska äta på en tallrik, sitta vid middagsbordet, och hålla sig till denna rutin. Det kommer att hjälpa.
  • Ät inte eftersom du inte har något bättre att göra. Människor kan vara roliga varelser. Ofta gör vi saker utan att ens tänka varför vi gör dem, och äta är en av dessa saker. Håll dig sysselsatt och engagerad så att du inte börjar äta av tristess.
 5. 5
  Håll ett livsmedel tidskrift. Skriv ner allt du äter och vara noggrann om det. Du är mindre benägna att betala om du måste ta itu med skulden av att skriva ner det i din journal efteråt. Plus, om du hålla koll på din kost och en vecka går särskilt väl, kan du försöka replikera din kost för att uppnå samma resultat.
  • Också notera i din dagbok hur du känner dig när du åt maten. Var du känner dig deprimerad, lycklig, arg, eller optimistisk? Fokusera på dina känslor liksom mat själva kan hjälpa cue dig in i mönster av känslomässigt ätande, om det finns någon.
 6. 6
  Äta på förutbestämd tid, aldrig hoppa över måltider och aldrig äta sent på kvällen. Det är viktigt att inte hoppa över måltider när du är bantning. Hoppa över måltider är ett recept för hetsätning när det är dags för en kalori uppsving. Försök att äta mindre portioner under dagen, vid samma tidpunkt varje dag.
  • Det finns ett talesätt där ute som går: ". Ät frukost som en kung, lunch som en prins och middag som en fattiglapp" Jo, det är sant. En bra frukost hjälper dig jumpstart din ämnesomsättning, hålla den igång hela dagen, och försiktigt varva ner när natten kommer. Äta rätt innan sova är en dålig idé eftersom kroppen ofta inte metabolisera alla kalorier, i stället omvandla dem till fett.

Del två: övning

 1. 1
  Stretch innan du tränar. Det är viktigt att få dina muskler löst innan du träffar marken kör. Var beredd att sträcka på 5 till 10 minuter - långsamt och effektivt - innan du tränar. Stretching kommer att hålla dig från att bli skadade, alla vet att du inte kan träna när du är skadad.
  • Istället för traditionell stretching, värma upp dina muskler genom att härma träningspass du ska börja göra. Om du ska kunna slå löpband, till exempel, prova jogga på plats för ett par minuter. Om du är gong att simma, prova pumpa dina armar och fötter innan du tar ett par långsamma praxis varv i poolen.
 2. 2
  Under din warm-up rutin, försök att bryta ett svett. Oavsett om din uppvärmning rutin är att lyfta vikter, stretching, eller göra lite ljus cardio, är det viktigt att ange tonen för träning i början genom att bryta ett svett. Tänk på det här sättet: att bryta ett svett innebär att du anstränga dig mer, vilket innebär att du bränner mer kalorier. Ju fler kalorier du bränner, desto mer vikt du kommer att förlora. Det är en bra sak.
 3. 3
  Håll svettning hela ditt träningspass. Nu när du har satt tonen under uppvärmningen, hålla intensiteten ramped upp. Gå ner i vikt kommer att kräva en timmes måttlig motion per dag. Om det låter som en hel del, försök att tänka på det i bitar. Oroa dig inte om de kommande dagarna, bara tänka på den dagen du försöker få igenom.
 4. 4
  Gör en timmes cardio per dag, som arbetar i måttlig takt åtminstone. Konditionsträning betyder bara göra övning som får din puls upp och håller den där under hela övningen. Cardio är viktigt för viktminskning. Du kan inte förvänta dig att gå ner i vikt om du inte ska göra cardio. Några bra konditionsträning inkluderar:
  • Den elliptiska. Den elliptiska är det roligt se, stationär maskin som du kan springa eller jogga på, det har armstöd som flyttar när du går / joggar. A £ 130 individ gör en måttlig intensitet träningspass på elliptisk tränare kan räkna med att bränna cirka 670 kalorier i timmen.
  • En snurrande klass. Spinning är där du rida en stillastående cykel med en instruktör i en timme. Spinning klasser är butt-sparkar, men definitivt värt det. Fördelen här är att du bränner en massa kalorier: en 140 pund människa kan förvänta sig att bränna cirka 850 kalorier i timmen mycket kraftig spinning. På nedsidan, kan spinning vara ganska monotont och du måste skjuta dig själv för maximalt resultat.
  • Simning. Gör några varv med hjälp av freestyle rörelse. Lär dig hur man gör en så att du inte kommer att sluta när du kommer till slutet av varvet. Simning är en utmärkt hela kroppen träning. Bränn omkring 500 kalorier gör en måttlig freestyle träning i en timme, och ännu mer med en kraftfull träning.
 5. 5
  Komplettera din konditionsträning med styrketräning. Styrketräning kan vara allt från yoga och pilates för motstånd eller styrketräning. Det är upp till dig. Du bör dock vara beredd att passa in minst två timmars styrketräning per vecka, om inte fyra.
  • För att tona din kropp med vikter, hålla sig till låg vikt tonen> och höga repetitioner. När du plockar upp en tyngd, välj en som är bekväm, en som du kan använda för att utföra en viss övning skickligt mer än 10 eller 12 gånger. Med styrketräning, prova 10 repetitioner av en övning, vänta en minut, sedan göra ytterligare 10 repetitioner. Upprepa. Gör denna rutin minst tre gånger.
  • Blanda upp din rutin. Pröva olika övningar som bygger styrka i olika muskelgrupper. Prova utfall och knäböj, men också övningar arm liksom, blanda upp med övningar som stärker din. Hålla din styrketräning diverse hjälper påskynda din muskel utveckling och kaloriförbrukning.
 6. 6
  Gör intervallträning. Intervallträning är korta skurar av hög intensitet träning följt av längre intervall av mellow motion, upprepa hela. Intervallträning tillåter människor att gå ner mer i vikt eftersom ju mer du gör det, desto lättare blir det. Istället för att arbeta ut nära toppen för hela timmen, spenderar du bara 15 minuter på toppen och 45 minuter vid måttlig / låg intensitet.
 7. 7
  Gå med i ett idrottslag eller intramural ligan. Ett idrottslag är ett bra sätt att bränna kalorier och samtidigt ha roligt. Vi har alla varit på gymmet och hade ett monotont, lite tråkig träning. Sport sätter lite konkurrenskraftig brand i ekvationen, du ofta glömmer att du tränar, och känner absolut dräneras efteråt. Här är några sporter som du kanske överväga att försöka:
  • Spela full domstol basket kommer att bränna en häpnadsväckande 800 kalorier i genomsnitt (160 pound) person.
  • Spela konkurrenskraftiga fotboll kommer att bränna en mycket respektabel 740 kalorier i genomsnitt (160 pound) person.
  • Rollerskating kan bränna cirka 675 kalorier för genomsnittet (160 pound) person, medan ishockey kan bränna ca 575. Så gå med i en berg-eller ishockey ligan, pronto!
 8. 8
  Takten själv. Återigen, speciellt när du tränar, förvänta dig inte att vara högsta hönset på totempåle rätt från början. Det tar expert utbildare år att behärska vissa tekniker, och det kommer att ta tid att hålla vikten av. Den goda nyheten är att om du takten själv när du tränar, du är mindre benägna att känna sig utbränd och mer motiverade att avsluta din behandling på din maximala intensitet. Det är ett gott omen för kalori-bränning.
  • Om du inte kan göra något annat, gå. Walking är en bra övning för dem som inte kan förmå sig att göra annan träning på grund av tid, schemaläggning, eller andra åtaganden. Även om du bara gå 30 minuter per dag, det är bättre än att ha gjort någonting alls.

Del tre: allmänna tips

 1. 1
  Bränna mer kalorier än du tar in som livsmedel. Detta är faktiskt det mest effektiva sättet att tänka på viktminskning. Att förlora ett halvt kilo i vikt på en dag, måste du bränna 3500 mer kalorier än du tar in som livsmedel. Nu, du bränner kalorier gör vardagliga saker som att gå runt, plocka upp saker, och även blinka, så du behöver inte gå ut dit förväntar sig att svälta sig själv. Som du kommer att lära dig inom kort, att svälta sig själv är ett recept för katastrof! Med lite hjälp, kan du börja bränna 600, 800, eller till och med 1.000 kalorier mer än du tar i varje dag.
 2. 2
  Svälta dig själv kommer att göra dig upp i vikt, inte förlora det. Detta är ett vanligt misstag, och det är faktiskt ohälsosamt liksom kontraproduktivt. Folk tror att kalorier får lagras som fett när kroppen inte använder dem, det är sant. De skäl då att kalorierna kommer från livsmedel, detta är också sant. Deras slutliga logiken är att om de svälter sig själva, kommer de att få färre kalorier, och om de får färre kalorier, kommer det att finnas mindre fett att lagra. Detta är falskt. Varför?
  • När en person som svälter honom / henne själv, inser kroppen det blir mindre mat, orsakar dess ämnesomsättning att sakta ner för att spara energi. När detta händer, börjar kroppen att äta sin försörjning av musklerna, i princip, förbrukar muskelmassa istället för fett reserver. Den gör detta eftersom man vill förbereda sig för en lång vinter utan mat.
  • Det är verkligen olyckligt sak är att om du lyckas gå ner i vikt genom att svälta dig själv, det är verkligen svårt för kroppen att hålla magert när du börjar äta igen. Din kropp är så deplenished att den lagrar all mat som fett, eftersom muskler tar ett tag att växa.
 3. 3
  Någon snabb viktminskning regim bör också åtföljas av motion. Sanningen är att om du vill gå ner snabbt, du kommer inte att göra det bara genom att äta rätt. Du kommer att gå ner i vikt, men det kommer att ta tid. Bättre att koppla din diet regim med ett träningsprogram utformat för att hjälpa dig att bränna kalorier. Detta kommer att hjälpa dig att se snabbare resultat.
 4. 4
  Stress kan orsaka viktökning. Kanske du har sett fram emot att passa in i den klänningen i månader, bara för att inse att du har fått några pounds och passar bara inte där. Du börjar få panik. Du blir stressad ut. Försök att inte. Stress kan orsaka problemet att bli ännu värre!
  • När kroppen är under stress, släppte det adrenalin - kamp eller flykt hormon. Men din kropp frigör också kortisol, ett annat hormon. När adrenalinet avtar, vilket händer snabbt, är allt som återstår av kortisol. Den kortisol får oss att vilja äta, eftersom vi har spenderat dyrbar energi med hjälp av vårt adrenalin att potentiellt rädda våra liv. Det är vårt sätt att fylla på vårt system.
  • Andra gånger blir äta den mekanism som hjälper dig att bekämpa stress. Någonsin gripit för att glass när du pojkvän gjorde slut med dig? Vi har alla varit där. Det är ett sätt - en ohälsosam en - för oss att lindra vår stress. Det känns tryggt.
 5. 5
  Resultaten kommer att ta tid. Om ditt mål är att förlora 2 pounds i 7 dagar, det är nog genomförbart. Om ditt mål är att förlora 7 pounds i 7 dagar, det kommer inte att hända. På toppen av det, det är inte hälsosamt. Var förnuftig om vad dina mål är så att du inte går ner på dig själv när du misslyckas med att möta dem.
  • Alltför många människor förväntar sig omedelbara resultat och sedan blir avskräckta när de inte kan se dem. Tja, livet är inte rättvist, och det är aldrig lätt, är det? Med en massa saker i livet, men särskilt viktminskning, vinner långsam och stadig tävlingen.

Tips

 • Drick mycket vatten.
 • Ät massor av grönsaker till varje måltid.
 • Inte svälta dig själv, kan det göra det mycket värre.
 • Bygg upp din uthållighet att motionera minst en timme om dagen, särskilt om du vill gå ner i vikt snabbt.
 • Inte över-göra övningen på den första dagen / s till den grad av utmattning. Det kommer de-motivera dig, och kan även skada dina muskler.
 • Inte bara sluta äta, du kanske snabbare, men det tar lång tid att återställa din hälsa och uthållighet, och du kommer bara att få all vikt tillbaka så småningom.
 • Innan du köper någon mat, leta efter kolhydrater, kalorier och socker i ingredienserna. Du kommer att vilja skära ned på alla tre.
 • Ät fiberrik mat, de fyller upp dig.
 • Alltid äta minst 3 frukter och fem grönsaker per dag.
 • Om du tycker att motion är inte din sak, eftersom det är tråkigt, ta en rolig steg klass med hög musik och en bra instruktör. Jag rekommenderar också starkt Zumba två gånger i veckan, omväxlande med en blandning av konditionsträning och styrketräning. Detta växlar upp saker lite så du inte blir så uttråkad!
 • Börja med en daglig 30 minuters någorlunda rask promenad, gå några steg i taget runt huset hjälper inte!

Varningar

 • Bli inte upprörd om du inte ner i vikt i den takt du önskade. Bara framhärda, och du kommer att lyckas.
 • Inte svälta dig själv! Det kan skada dig. Det är ännu värre än att vara överviktig. Det kan även leda till att du få mer tyngd.
 • Om du inte ändrar din kost-och motionsvanor permanent, kommer du att få helt enkelt allt tillbaka.

Relaterade wiki hows