Wke

Hur man väljer den bästa dieten

Har du haft problem med att välja rätt kost sistone? Möjligheterna är oändliga, och förhoppningsvis eller kanske säkert dessa tips hjälper dig att begränsa fältet och hjälper dig att hitta en lösning på ditt eviga problem.

Steg

Hur man väljer den bästa dieten. Tänk den intensitet som du vill.
Hur man väljer den bästa dieten. Tänk den intensitet som du vill.
 1. 1
  Välj en diet. Välj en diet som kommer att passa in i din livsstil. Om du arbetar långa timmar, hitta något som kommer att kräva mindre träningstid. Om du är för upptagen för att laga mat eller om du inte laga mat, överväga en kost baserad på mjöl-ersättning proteinshakes som är lätt och snabbt att tillaga. Om du har tid och njuta av att planera en måltid, då du kanske föredrar en diet program som gör det möjligt för tre måltider varje dag och fler kostval såsom Viktväktarna.
 2. 2
  Tänk den intensitet som du vill. Om du vill gå ner mycket i vikt, vara beredd att inkludera motion i din dagliga regim och kanske mer restriktiva matvanor. Dock vara medveten om att det i allmänhet inte anses vara hälsosamt att förlora mer än 1 till 2 pounds per vecka, så försök inte att förlora alltför mycket alltför snabbt.
 3. 3
  Ta den tid som behövs för att läsa om kosten programmet. Ta dig tid att läsa om kosten program du väljer att se till att du följer programmet noga. En diet är som ett barn eller en relation - det tar rätt mängd av hängivenhet och ansvar att få det att fungera ut.
 4. 4
  Undersöka fördelarna med alla dieter du funderar. Du kanske också vill rådfråga din läkare innan du börjar en diet, för att garantera säkerheten.

Tips

 • När du är en början dieter, ta baby steg. Gör inte något alltför extremt, eftersom det kommer att bli för svårt och det kommer att avskräcka dig.
 • Den bästa dieten är en som fungerar för dig och du kan hålla with.Be noga med att hålla fokus på dig själv först, det är det som är viktigt. vara säker under träningen processen.
 • En hälsosam kost innehåller också dricka tillräckliga mängder vatten, vanligtvis 64 oz dagligen.
 • Många människor tycker att hålla en mat dagbok kan vara till hjälp i början när de förvärvar nya matvanor.
 • Kom ihåg att bantning är inte strikt vad du äter. Det tar också träning för att få det att fungera.
 • När bantning, du vill använda din tid mellan arbete och träning. Du vill inte over-arbete eller över-övning.

Varningar

 • Bantning kan även göra dig lyckligare än du är nu, och lite mer attraktiva. Studier har visat att viktminskning kan förbättra din självkänsla, samt ditt sexliv.
 • Gör inte binge eller Crash Diet. Onaturliga dieter kommer att skada din kropp på lång sikt.
 • Var inte rädd för kosten. Det kan vara svårt, men det är definitivt värt det. Att upprätthålla en hälsosam vikt är kanske den enskilt viktigaste steget du kan ta mot att förbättra din hälsa och livsstil.
 • Se till att du följer en hälsosam strategi för god näring. Balansera din kost med en daglig multi-vitamin tablett och andra näringstillskott du kan behöva.

Saker du behöver

 • Papper
 • Penna