Wke

Hur man väljer mellan yoga vs pilates

Är du beslutar om att boka yogapass eller pilates klass? Är du förvirrad om skillnaden mellan dessa två? Den här artikeln kommer att ge dig de svar du behöver för att göra ett informerat val!

Steg

Hur man väljer mellan yoga vs pilates. Det finns flera olika faktorer som du bör tänka på när du bestämmer vilka är din favorit typ av träning - Pilates mot yoga.
Hur man väljer mellan yoga vs pilates. Det finns flera olika faktorer som du bör tänka på när du bestämmer vilka är din favorit typ av träning - Pilates mot yoga.
 1. 1
  Det finns flera olika faktorer som du bör tänka på när du bestämmer vilka är din favorit typ av träning - Pilates mot yoga. Du kanske funderar på att ta upp en relativt ny typ av träning och har svårt att avgöra mellan yoga och pilates. Den som du väljer kommer att bli en del av ditt liv och det beslut du kommer att göra beror på de resultat som du vill uppnå.
 2. 2
  Motion har visat sig användbart för personer som lider av depression eller ångest. Yoga kan vara den mest effektiva övningen för att bekämpa sjukdomen eftersom det fokuserar på sinnet liksom kroppen. När man jämför skillnaderna mellan Pilates vs Yoga, de andningstekniker som du hittar ut, skiljer sig en hel del! I yoga, utövar andning hjälper dig att uppnå avslappning. Under hela Yoga rutin är det viktigt att ständigt fokusera på hur andningen är anställd. Skickar andningen till områden som kan vara hårt eller håller stress kan bidra till att koppla dessa specifika muskelgrupper i kroppen.
 3. 3
  Med pilates, håller andan används mer som en teknik för att ge musklerna med den energi de behöver för att utöva ett effektivt sätt. Koncentrationen på andningsteknik hela Pilates hjälper dig att hantera den mängd syre som kommer in i kroppen och reser till musklerna för att hjälpa dem att bli mer avslappnad.
 4. 4
  Yoga och pilates båda innehåller flera poser som är lämpliga för toning magmusklerna. Men Pilates övningar är mycket mer intensiv och resultat kan uppnås mycket snabbare än de skulle vara om yoga. Genom ofta Pilates övningar, en plattare och fastare mage kan uppnås.
 5. 5
  För personer med ryggsmärtor, innebär både yoga och pilates kan ge härliga resultat för starkare och mer stödjande ryggmusklerna. Försiktighet måste tas med viss yogaställningar som de faktiskt kommer att göra de befintliga problemen värre. När deltar yogaklasser kommer yogalärare kunna erbjuda rådgivning till studenter med ryggproblem.
 6. 6
  En av de viktigaste skillnaderna mellan yoga och pilates är att yoga kan användas för att förbättra flexibiliteten i kroppen och det kommer också att gradvis öka flexibiliteten i lederna. I Pilates fokuserar på att försöka slappna av musklerna som är spända och ge förstärkning av de många muskler i kroppen.
 7. 7
  Yoga och pilates är både underbar för toning och stärka alla muskelgrupper i kroppen, men när det kommer till pilates vs förlust yoga vikt fördelar, det är inte en enorm skillnad i hur mycket vikt du kommer att förlora. Om du försöker gå ner i vikt, kan du prova Pilates övningar med olika Pilates maskin som lägger till hjärt-och fitness inslag i din Pilates poser och hjälper dig att bränna fler kalorier.
 8. 8
  I slutändan gör det enklaste sättet avgöra om pilates vs yoga är bäst för dig är att ha en gå en prova båda! Prova en klass av varje och du kommer att kunna se själv vilken som passar dina behov och förmågor bättre. Både Pilates och Yoga är väldigt roligt sätt att stärka dina muskler, få din kropp i bättre form, lindra stress och få mer flexibilitet.

Varningar

 • Rådgör med din läkare innan du tar yoga och pilates klass. Några av de ställningar kan vara farligt för dig om du har haft operation eller lider av någon sjukdom.