Wke

Hur raderar negativ påverkan och leva positivt

Alla av oss har en tid levt negativt eller lever fortfarande negativt. Det finns en hel del negativitet inom oss där människor är rädda för att uttrycka sig som att vara rädd för negativ respons. Allt som vi människor gör är för oss själva och du har inte råd att göra någon glad om du inte är nöjd själv. Det måste börja med dig först och vad du vill i ditt liv kan ingen ta ifrån dig.

Steg

Hur raderar negativ påverkan och leva positivt. Allt som händer i ditt liv påverkar dig, och resultatet beror på dig och hur du väljer att lösa situationen.
Hur raderar negativ påverkan och leva positivt. Allt som händer i ditt liv påverkar dig, och resultatet beror på dig och hur du väljer att lösa situationen.
 1. 1
  Allt som händer i ditt liv påverkar dig, och resultatet beror på dig och hur du väljer att lösa situationen. Du gör dig lycklig genom att ändra negativa tankar till positiva. Du gör dig lycklig genom de val du gör, både etiska val och praktiska val. Om en tornado blåser ner ditt hus, kan du vara glad att vara vid liv eller olycklig eftersom du förlorat alla dina grejer eller känner båda - men ägnar mer uppmärksamhet åt att vara glad att du lever är ett sätt att ta dig upp och bygga en mycket bättre. Tänk, att hemska vas från din faster är borta för nu. Det finns alltid en hög sida och alltid en rolig sida, även om de är samma sak.
 2. 2
  Det är upp till dig att finna lycka genom att ändra ditt beteende om något verkligen bryr dig. Detta kan inkludera att ändra din kontext. Om du inte passar in bra med folk där du bor nu, kan det vara så att du skulle passa in bättre om du gick tillbaka hem där alla reagerar på saker som du gör och kan berätta om du bara skojar. Eller om du inte passar in alls där du växte upp, kan det finnas en annan region där det sociala klimatet är mycket närmare ditt sätt att leva.
 3. 3
  Ställa in och gör ditt bästa för att nå målen, gör dina drömmar att gå i uppfyllelse. Ställ in dem skäligt. Ställ en massa små mål för steg på vägen för att uppnå stora mål. Har åtminstone en liten bedrift en dag gör underverk för att ha en bra attityd i livet och något att se fram emot. Ställ inte en hård deadline på stora mål, händer livet och ibland får de skjuta upp eller komma i räckvidd förr. Framgång i den lilla dag-mål kommer få dig att gå i rätt riktning.
 4. 4
  Med tips från andra är bra, men du är den enda som vet om råd kommer att hjälpa dig. Om du provat det och det fungerade inte, kanske försöker igen inte vara en dålig idé. Om du provat det för många gånger och det har aldrig fungerat, stoppa och ompröva det. Något saknas och det är inte alltid din viljestyrka. Prova något annat och testa den med små dagliga mål, se vad du får med andra sätt att nå dina mål.
 5. 5
  Positivt tänkande kommer absolut att göra ditt liv bättre, och du bör ha det i åtanke. Allt eller inget är inte positivt tänkande. Positivt tänkande är något annat - det ser på saker och ting som de är och väljer att betala lite mer uppmärksamhet på de bra sakerna, små kindnesses, små skönheter i livet och dela dem i stället för att dela lika oundvikliga gnäller. Det är inte någon stor misstro att dåliga saker händer någonsin eller att alla är trevliga och det säkert inte rippning till någon som inte är positivt eftersom de är ruinera positivitet genom sina tårar. Det är att dela en bit av medkänsla för dem och gå vidare veta att du var snäll. Det ser en daggdroppe på ett ogräs och minnas det finns skönhet, oavsett var du befinner dig finns det alltid skönhet för de som letar efter det.
 6. 6
  När du är nöjd, ser på sig själv för att förstå varför - om du förstår varför du är nöjd, kan du lära dig att styra och ordna ditt liv för att maximera situationer där du ska vara glad. Folk ifrågasätter själva när saker går fel i en naturlig önskan att räkna ut det så det inte händer igen. Gör det när du är glad att lista ut hur man få det att hända igen också! Även när du sorterar ut vad som gick fel, stå tillbaka från det lite och inte bara titta på den i svart och vitt. Titta på det från alla sidor.

Tips

 • Allt du gör, gör du för dig själv och alla är för sig själva så även om du gör saker för att behaga andra människor du inte kommer att vara lycklig i slutändan.
 • Det innebär också att andra i deras egna villkor och försöka förstå dem, se på saker ur deras perspektiv och du får en bättre uppfattning om varför de reagerar som de gör. Du kanske vet vad du vill i livet, och de kanske vill skydda dig genom att styra dig in i något du är mindre lämpade för. Föräldrar gör detta en hel del med de bästa avsikter och inte alltid förstår när de krossa ett barns dröm eller införande av en av sina drömmar om ett barn som inte är gjord för det. Lärare gör det ofta också. Ytterst är du den som har att leva i ditt liv, så att folk som bryr sig om dig kan vara fel, och det betyder inte att de inte bryr sig.
 • Ingen kan ta bort din lycka utan din tillåtelse.
 • Att ha en givande, lyckligt liv och ge glädje till andra också, måste du göra själv lycklig först.
 • Försök att tänka på dig själv ibland också. Om du inte tar hand om dig själv, kommer du inte ha resurser att ta hand om någon annan. Så balansera din kärlek till andra med dina egna verkliga behov och inte försumma heller.
 • Om du håller med förtryckaren, hjälper du dem förtrycka dig. Vet dina egna etik, bygga upp en känsla för rätt och fel för dig att titta på alla de moraliska frågorna i livet och behålla din integritet. Att vara fel inte alltid gör dem dåliga människor, kan välmenande goda människor gör dubbelt så mycket skada ibland.
 • Ingen kommer att se till att du sorteras om du inte sortera själv ut. De som tror att de kan ibland göra dig en hel del skada med de bästa avsikter i världen och slösa sina insatser.

Varningar

 • Försök aldrig att tillfredsställa omedelbara önskan genom att kompromissa din integritet.
 • Undvik dem som lägger negativitet i ditt liv.
 • Undvik de alltid dra ner dig.
 • Undvik dem som aldrig ger dig värdefulla råd.