Wke

Hur sova under dagtid

Du kan få bra överens med din granne förrän du börjar arbeta nätter... då, när han startar gräsklipparen kl 9 lördag morgon, en timme efter det att du fick sova, plötsligt du känner för att strypa honom att inom en tum av sitt liv. Här är några tips för att du kan daysleep, och hålla fred med natten sovande värld.

Steg

Hur sova under dagtid. Informera din familj, och om möjligt dina närmaste grannar, för de timmar som du behöver för att sova.
Hur sova under dagtid. Informera din familj, och om möjligt dina närmaste grannar, för de timmar som du behöver för att sova.
 1. 1
  Informera din familj, och om möjligt dina närmaste grannar, för de timmar som du behöver för att sova. Hjälpa dem att hitta lösningar på sina egna scheman så att allas behov kan tillgodoses.
 2. 2
  Sätt en skylt på din dörr, eller vid din gate om du har en: "Varning:. Daysleeper Stör inte!" Detta kommer att hålla en förnuftig person från knackar på din dörr eller ringa på dörrklockan. De med missionär iver att rädda din själ får inte avskräckas.
 3. 3
  Förberedelser för att sova under dagen är viktigt. Om du gillar att sova i mörker, kan du behöva lägga något över dina fönster. Filtar, folier, papp eller något annat material kan hjälpa till att blockera ut ljuset. En ögonmask är ett annat alternativ.
  • Försök att lura din kropp till "nattläge" genom att kyla ner rummet där du ska sova, eller täcka din kropp med fuktiga handdukar.
 4. 4
  Beroende på din omgivning, kan du behöva aktivera vissa bakgrundsljud. Radion spelar tyst fungerar för vissa människor. Andra föredrar den lugna, så, om dina grannar spelar Polka cirkus musik högt utanför ditt fönster, kan du behöva hitta en annan del av hemmet för att sova i. Eller ett par öronproppar kan vara mycket användbar. Samt att investera i några ljudisolerade hörlurar, mycket bra, mycket utilitaristisk. Ett vitt brus maskin kan vara till stor hjälp, men kommer att ta lite tid att vänja sig vid först. Rytmiska låter som vågor är mer avslappnande för vissa, men höga ljud som gräsklippare kan tränga under "lull". Du kan behöva vänja sig konstant låter som regn, och på högsta volym, för att blockera högljudda intrång.
  • Om möjligt, koppla ur telefonen, eller stänga av ringsignalen. Om du är på 24-timmars samtal för jobbet, kan detta inte vara ett alternativ.
 5. 5
  Du definitivt vill vara bekväm, så din säng är förmodligen det bästa stället att sova.
 6. 6
  Se till att ditt hem är vid en lämplig temperatur. Om du är för varmt, kommer du att vara obekväm och eländig.

Tips

 • Läsa en bok kan hjälpa dig att somna, om du är mycket trött och kan inte somna.
 • Om telefonen ringer non-stop, slå av ringsignalen ned, eller off. (Detta är inte en bra idé om du har barn i skolåldern).
 • eller yoga är bra om du är rastlös.
 • Lägg inte i sängen om du är för trött för att sova. Gå upp och göra något och komma tillbaka senare.
 • Du kanske upptäcker att parker, stränder och andra offentliga utrymmen gör bättre daysleeping platser än ditt eget hem vid några tillfällen om det finns massor av människor, bullriga barn, lampor på, etc. på ditt hus.
 • Om dina grannar är alltför högt var inte rädd för att gå och be dem att stänga ner bullret!

Varningar

 • Om du använder allmänna utrymmen för daysleeping, se till att använda adekvat täckning eller solskydd för att undvika solbränna. En hatt över ett ansikte kan vara till stor hjälp både för att blockera ut ljus och hålla flugor och mygg borta.
 • Sleep hjälpmedel ska förskrivas av läkare.