Wke

Hur visualisera

Visualisering är en teknik som används av vinnare i alla samhällsskikt. Om du verkligen vill ha något att förverkligas, sätta ditt fantasifulla sinne för att arbeta. Se resultatet framför dig, spela det spel du ska spela i ditt sinne eller titta själv acceptera din examen vid högskolan. Den enda begränsningen är din egen själ.

Du kan använda visualisering för att skaffa sig nya vanor, som att äta hälsosammare eller äta långsamt som förhindrar överätande och fetma, har du någonsin sett en aerobatic pilot visualisera hans / hennes rutin på marken med bara händer och fantasin? Har du repeterat någonsin en anställningsintervju i ditt sinne?

Steg

Hur visualisera. Visualisera aktivitet, händelse eller resultat önskas.
Hur visualisera. Visualisera aktivitet, händelse eller resultat önskas.
 1. 1
  Visualisera aktivitet, händelse eller resultat önskas. Tänk "vad du ser är vad du får" och vara redo för kreativitet och själ syntes att ta ledningen. Om du vill bygga en solcellsdriven tåg, visualisera detta tåg i ditt sinne, med sina solpaneler, dess glänsande yttre, färdas med en hastighet som du tror att det skulle kunna. Dröm om det, fungerar det genom ditt sinne och låt den utvecklas i bilder.
 2. 2
  Flytta din fantasi i den verkliga världen. Efter att du har tillbringat en stund, dag, månad eller år visualisera möjligheterna, nu ändras till att fokusera läget. Just i det ögonblick innan du utför aktiviteten, uppgift eller händelse som kommer att uppnå ett resultat eller ens resultatet mot ditt mål, fokusera tydligt på bilden av den åtgärd som du är på väg att göra. Till exempel, om du försöker att slå en boll, bild slår det tydligt i ditt sinne, stroke med stroke, på rätt höjd och rätt hastighet. Titta bollen drabbas av ditt instrument, flyger genom luften och landar där det är tänkt att landa. Lägg alla sinnen till upplevelsen, hör den annalkande bollen, höra och känna effekten, lukta på gräset. Sen gör det på riktigt.
 3. 3
  Fixa ditt tankesätt. Ingenting kommer att bli bättre när du känner dig usel om dig själv och dina chanser i livet. En positiv inställning återställs en felande period av otur. Det kommer att vända det halvtomt glas i halvfullt glas, den regniga dagen i silver-fodrade moln. Ta vara på möjligheterna att förändra och gå vidare.
 4. 4
  Tänk länge sikt. Någon som vill ha en förändring över en natt kommer att bli besviken. Även om du vann en förmögenhet på morgonen, skulle du vara så missnöjd med ditt liv under 6 månaders tid som du är nu om du tittar in till det åt dig. Istället planerar att göra förverkliga dina förhoppningar och drömmar lång sikt. Visualisera där du kommer att vara i 5, 10 och 15 år tid och den typ av resultat du vill. Men inte bara göra en ytlig bild av dig i en Porsche omgiven av ett stort hus, massiv diamant insamling och vänner lismande. Det är konstgjord och kommer inte att visa sig frisk heller tillfredsställande i längden. Istället visualisera vad du vill uppnå som en människa och vad arv du kommer att lämna ditt samhälle och världen.
 5. 5
  Alltid påminna dig om vikten av att sakta ner. Visualisering fungerar bara när du är lugn, tillfreds och villiga att ge dig själv tid att fokusera på fred, fri från omedelbara bekymmer. Visualisering är en teknik som är mycket nära meditation, bara det är mer aktiv och levande. I visualisering, du uppmuntras att aktivt fundera över möjligheterna men som med meditation, måste du lämna åt sidan något främmande för dina drömmar och mål och bara fokusera på dem.
 6. 6
  Visualisera de personlighetsdrag som behövs för att ta dig dit du vill vara. Det räcker inte att vilja vara ordförande. Du måste tänka på de kvaliteter som kommer att hjälpa att komma till detta mål. Visualisera inte bara ordförandeskapet utan också kompetens öppen kommunikation, övertalningsförmåga, leende, dela, lyssna, diskutera, att kunna avleda kritik med skicklighet och respekt etc. Det är troligt att det kommer att finnas färdigheter du behöver för att arbeta på men återigen, använd visualisering för att fokusera på separata färdigheter för att föra dem upp till par.

Tips

 • Visualisering kräver övning. Alla har rätt att göra, men inte alla har tro på det. Om du är skeptisk, kan du övertyga dig själv om att detta är ett slöseri med tid. Ge inte in i denna frestelse eftersom alla, skeptiker ingår, kan dra nytta av att visualisera. Det handlar om vår hjärnans förmåga att syntetisera resultat, ett vetenskapligt bevisat faktum.
 • Glöm inte känslor. Du måste vara glad och tacksam för att använda visualisering korrekt.
 • Hjälp andra att visualisera. En av de bästa gåvor du någonsin kan ge är att om hopp och visualisera är en del av hoppet om bättre saker. Lära andra hur man gör det när man har självförtroende och du kommer att dela runt bitar av hopp.
 • "Läs Psycho Cybernetics" av Maxwell Maltz du kan använda den för att skaffa sig en vana som "äter långsamt" som hjälper till att undvika överätande och fetma

Saker du behöver

 • "Psycho Cybernetics" av Maxwell Maltz