Wke

Så för att eliminera benkramper på natten

Natt kramp i benen kan vara en stor besvikelse. Dessa förslag, som samlats in från många människor, löste mina problem ben kramp.

Steg

Så för att eliminera benkramper på natten. Drick 1/2 till 3/4 av ett glas av den produkt som kallas "smart vatten", 1/2 glas vatten tonic med kinin.
Så för att eliminera benkramper på natten. Drick 1/2 till 3/4 av ett glas av den produkt som kallas "smart vatten", 1/2 glas vatten tonic med kinin.

Grundläggande metod

 1. 1
  Drick 1/2 till 3/4 av ett glas av den produkt som kallas "smart vatten", 1/2 glas vatten tonic med kinin. plus 300 mg till 500 mg vardera av kaliumglukonat liksom samma mängd kalcium eller en kombination piller av kalcium och glukosamin.
 2. 2
  Du kan ta det här om en timme eller så innan du går till sängs. Ta alla dessa minst varannan dag beroende på svårighetsgraden av dina kramper.
 3. 3
  Gör alla dessa först och sedan hitta den mängd som fungerar för dig. Det fina med detta är att det finns inga inblandade droger och inga biverkningar.
 4. 4
  Det är en mycket bra idé att sträcka vadmusklerna före pensioneringen. Sätt händerna mot en vägg med kroppen i en liten vinkel med ena benet framåt och den andra bakåt.
 5. 5
  Du behöver foten av benet du sträcker platt på golvet. Sedan försiktigt sträcka vadmuskeln sex eller sju gånger. Var försiktig vid först så att du inte överdriva.
 6. 6
  Gör följande övning om du har spasmer i ryggen, övre delen av benen. Sitt på golvet med ryggen rak och stretcha de muskler genom att ha knäna upp och sänk benen på golvet tills du kan känna drag på dessa muskler. Igen. Börja långsamt och arbeta upp till en fullständig stretch.

Leg sling metoden (som ska göras i säng bara)

 1. 1
  Ställ din benet på en handduk eller lakan sträckte horisontellt ut.
 2. 2
  Vik den på mitten hamburgare stil, så den omsluter den del av benet som har kramp.
 3. 3
  Greppa den öppna änden och krama den som barn skulle krama en snuttefilt.
  • Detta fungerar genom att komprimera benet och effektivt massera det.

Tvål metod

 1. 1
  Sätt en vanlig Motell medelstora bar tvål under den del av benet som har kramp. Alternativt tillämpas allergitestade flytande tvål direkt till mitten av kramp.
 2. 2
  Vänta några sekunder och din kramp ska vara borta eller nästan borta!

Vaporub metod

 1. 1
  Massera in en generös mängd VapoRub i kramp området.
 2. 2
  Så småningom bör kyleffekten sparka in och lindra kramp!

Ligga ner stretch metod (för kramper i baksidan av låret)

 1. 1
  Ligg ner på sidan där låret inte har kramp, mot väggen.
 2. 2
  Förläng benet som har kramp så att den är vinkelrät mot resten av kroppen, och så att den är helt rak och berör väggen.
 3. 3
  Håll i 10-20 sekunder innan föra benet bakåt, för att sträcka ut muskeln i baksidan av låret.
 4. 4
  Speciellt för kalv kramper. Stå på båda fötterna omedelbart och lägga all vikt på trånga ben. Flat foten. Det kommer att sträcka muskeln. Massage område eller ha någon massage mjukt.

Tips

 • Den vanligaste orsaken till kramp i benen på natten är brist på magnesium. Pröva att använda 200 mg magnesium varje dag ett tag.

Varningar

 • Om kramp i benen är vanligt (som i 2-4 eller fler gånger varje natt) det kan vara ett hälsoproblem. Tänk att få checkat ut av en läkare om du tror att det är nödvändigt.