Wke

Så för att få fett på armarna

Så svårt som det är för vissa människor att gå ner i vikt, är det också svårt för vissa att gå upp i vikt, särskilt i vissa delar av sin kropp. Gå upp i vikt på endast specifika områden är inte lätt. Det tar en hel del disciplin och särskild utbildning för att kartlägga specifika områden av kroppen. Om du är en av dem som behöver få lite vikt eller fett i dina armar, måste du följa en mycket specifik övning rutin och diet plan som kommer att öka din vikt och muskelmassa.

Steg

Så för att få fett på armarna. Fråga råd från din läkare innan du påbörjar någon viktökning program.
Så för att få fett på armarna. Fråga råd från din läkare innan du påbörjar någon viktökning program.
 1. 1
  Fråga råd från din läkare innan du påbörjar någon viktökning program.
 2. 2
  Konsumerar mer kalorier vid varje måltid och för snacks och koncentrera sig på kaloririka livsmedel som fortfarande är friska, såsom torkad frukt, nötter, oliver och avokado.
 3. 3
  Ät flera måltider varje dag, till exempel 5 eller 6 i stället för bara 2 eller 3, men se till att storleken på var och en av de 5 eller 6 måltider är lika stor som var och en av de 2 eller 3 måltider.
 4. 4
  Lägg högre kaloriinnehåll ingredienser till dina recept, till exempel mjölk att göra krämig soppa eller havregryn, extra ost omeletter och ytterligare frön och krutonger i sallader. Lägg nötter och andra ingredienser för att lägga kalorier till dina pannkakor och muffins.
 5. 5
  Öka dina knäböj (om du inte gör dem, lägg dem i din rutin) till minst 1 0,5 gånger din kroppsvikt och göra en upprepning, mer om möjligt.
 6. 6
  Öka din döda hissen (om du inte gör dem, lägga till dem i din rutin) till 2 gånger din kroppsvikt i minst 1 repetition.
 7. 7
  Vila armarna (de innehåller små muskler) istället för att använda dem för biceps och triceps träning på denna punkt, muskler ökar i vila.
 8. 8
  Spåra dina framsteg och hålla en logg genom att väga sig och mäta kroppsfett med ett fett bromsok för att mäta dina armar när den böjs var 2 veckor.
 9. 9
  Koncentrera dig på att få starkare överallt på denna punkt snarare än plats vinner. Armarna kommer att få styrka och massa när andra delar av kroppen är bearbetade.

Avancerad

 1. 1
  Tone och öka din muskelmassa med styrketräning för de specifika områden, såsom bicepscurl, övningar Triceps och övningar skuldra.
 2. 2
  Använd tunga vikter, om du kan göra 6 eller fler repetitioner med vikten, är det för lätt.
 3. 3
  Koncentrera dig på triceps utövar mer än att utöva dina biceps. Triceps utgör mer muskelmassa i armarna än vad biceps.
 4. 4
  Alternativa uppsättningar av biceps och triceps övningar att vinna på alla sidor av dina armar.

Tips

 • Utbildningen är olika för nybörjare och avancerade lyftare vikt. Nybörjare måste börja med grunderna i upp i vikt över och inte precisera bara 1 eller 2 områden som detta skulle få dig att se ur balans. Koncentrera dig på att justera din kost för att gå upp i vikt först och arbetar alla stora muskler, såsom ben, innan koncentrera sig på mindre muskler som biceps.
 • Om du inte har egna fria vikter eller universella gym systemet, kan du använda din egen vikt som motstånd för övningar eller använd hushållsföremål såsom vattenfyllda plastflaskor, behållare tvättmedel och tomma burkar som vikter.

Saker du behöver

 • Motion område utan hinder
 • Vikter (fria vikter, universell gym eller andra)
 • Loggbok
 • Fat bromsok