Wke

Så sluta ta livet för allvarligt

! Världen är full av människor som tar livet för allvarligt, och det är dags att lätta upp om saker.

Steg

Så sluta ta livet för allvarligt. Naturligtvis, vara lycklig.
Så sluta ta livet för allvarligt. Naturligtvis, vara lycklig.
 1. 1
  Naturligtvis, vara lycklig. Världen är också full av människor som vill göra dåliga saker som mord, etc. Detta beror förmodligen på att deras liv var skräp och de behöver något sätt att bli av med dessa dåliga känslor, och skyller det på andra.
 2. 2
  Tänk positivt. Du kommer inte att kunna lätta upp om saker om du tänker positivt. Ser på saker från den ljusa sidan, t.ex. om du ramlar och skadar ditt knä, tror att något liknande "Tja, åtminstone jag inte behöver köra för de närmaste veckorna" eller något liknande. Naturligtvis är den omedelbara reflex panik, men när du återhämta dig, kan du tänka positivt.
 3. 3
  Sluta arbeta tidigare och gå på en promenad. Uppskatta bra saker kommer att låta dig slappna av.
 4. 4
  Var tacksam att du lever och mår bra. Det finns några där ute som aldrig kommer eller har lite liv eftersom de tvingas leva under svåra förhållanden, såsom barnarbete, svalt ihjäl, eller har sjukdomar som, utan ordentlig vård kommer att döda dem. Det var en gång en nyhetsrapport säger att de flesta svältande barnen i Afrika aldrig göra det förflutna fem års ålder. Om de gör det, är det rena mirakel eftersom de inte har mat, eller att de inte har tillräckligt.
 5. 5
  För dem som funderar på självmord eller något självskadebeteende, läsa steg tre. Tänk på frågan: Var kommer du tillbringa evigheten? Om du är vetenskapligt benägen eller inte särskilt religiös eller andlig, anser den mycket reella möjligheten att självmord är inget annat än en permanent lösning på ett tillfälligt problem.
 6. 6
  Om du funderar på att springa iväg: tänka två gånger. Just nu har du förmodligen mat, vatten och förnödenheter. När du kör iväg, kommer du ha någon av dem. Dina val kommer att vara att leva i skyddsrum som demoraliserande på bästa och potentiellt farliga för din säkerhet i värsta fall, eller att leva på gatan där risken för dödsfall är mycket verklig. Om du väljer denna väg kan det vara väldigt svårt att gå tillbaka. Allvarligt överväga detta.
 7. 7
  Kid runt mer. Gör fler skämt, om du kan göra människor omkring dig lycklig att du ska vara glad, alltför.

Tips

 • Kom alltid ihåg att det finns minst en person i hela världen som känns precis som du. Du är inte ensam. Aldrig.
 • Uppskattar allt det goda i livet. Var tacksam att du lever i den generation av hög klass teknik. Tillbaka på 1960-talet, hade de inte ens har rätt medicin för astma. På 1950-talet, var förlossning absolut tortyr. Under större delen av 1920-talet, hade de inte medicin för infektioner (penicillin hade inte upptäckt ännu). Innan dess var saker såsom lunginflammation eller ens ett enkelt snitt en potentiell dödsdom.
 • Alltid vara chill och hålla allt så verkligt som möjligt. Bryr sig inte bara om riktiga grejer. Ha en fri ande.
 • Om du börjar tänka livet är tråkigt, bara hitta något att göra, som en hobby, gå praktiken skateboarding, får du lära dig en hel del av det. Hur du hanterar ditt tålamod och ilska. Plus att det är bra för din hälsa.

Varningar

 • Om du har depression, prata med en kurator eller en pålitlig vuxen. Om din depression har nått en punkt av krisen, omedelbart söka uppmärksamhet på ett sjukhus akutmottagning eller psykiatrisk klinik.